Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zotac geforce 260 ekran kartı 1 gb 128 bit yardım

Zotac geforce 260 ekran kartı 1 gb 128 bit yardım

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar bu marka ekran kartını alsam iyimidir oyun oynuyorum ama çok kasılma yapıyor oynarken bilgisayarımda ekran kartı yok bunu takınca kasma devam edermi bu ekran kartı guzel verim verirmi

1 gb 128 bit Geforce 260

işlemci dual core 293
2 gb ram
320 gb hardisk yardımlarınızı beklıorum knightonline oynarken kasarmı

Similar threads

Konuyu Kendi Sitemde Okumak İsteyenler İçin : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Sayfasını Ziyaret Edebilir Bu yazımızda 250? ile 500? arasında alınabilecek en popüler 10 ekran kartını ve ekran kartlarının özelliklerini anlatacağız Oyun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Konuyu Kendi Sitemde Okumak İsteyenler İçin : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Sayfasını Ziyaret Edebilir Bu yazımızda 250? ile 500? arasında alınabilecek en popüler 10 ekran kartını ve ekran kartlarının özelliklerini anlatacağız Oyun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
1 ay önce inno 3d nvida geforce 1gb 128 bit ekran kartı aldım ama oyun oynarken aniden donuyor ver bütün renkler bir birine girmiş şekilde acılıyor ve oyundan cıkmak zorunda kalıyorum bu sorun bendemi yoksa pc demi kuzeniminde nvida ekran kartı ver ve ondanda bu sorun var yardmcı olursanız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
masaüstü bilgisayarımda turbocache özellikle fansız bir ekran kartım var aşırı ısınma sebebi ile artık ihtiyacımı karşılamıyor üzerinde soğutması olan bir ekran kartı almayı istiyorum çok maliyetli olmayan GİGABYTE G31MES2L (Gigabyte GAG31MES2L Intel G31ICH7 FSB 1600MHz(OC) DDR2 1066MHz(OC)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
858,507Konular
982,806Mesajlar
30,618Kullanıcılar
yynerSon üye
Üst Alt