Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Arkadaşlar bu hatayı alan bir çok kişi vardı ama çözememişti yabancı kaynak olsun filan ben de bu hatayı alıyordum ama çözdüm arkadaşlar türkçe yamadan kaynaklanan bişeydi bu hatadada string hatası veriyordu zaten bu hatası alanlar bilir torrentindireler filan varsa onlara eğer böyle bi...
Zulaya girerken her şey normal ama Başlata bastıktan sonra BattlEye ekran geliyor sonra da ekranda bu yazıyor
22:27:24: Starting BattlEye Service
22:27:26: Failed to initialize BattlEye Service: Windows TestSigning Mode not supported
Antivirüs programı kapalı yardım ederseniz sevinirim
Merhaba arkadaşlar Minecraftta siyah ekran hatası varmış bende araştırdım buldum sizle paylaşıyorum youtubede gezerken karşıma Siyah ekran hatası çözüm diye bişey geldi bende yapmıştım tabi olmaz felan dedim hayret içinde kaldım :O Eskiydi biraz bilgisayar o yüzden açmıyor olabilirdi zaten...
Arkadaşlar merhabalar,
Oyun yardım ile ilgili sıkça bize ilettiğiniz yaşadığınız problemler hakkında bir anlatım yaptım
Genel Sorunlar Karşılaşılan Problemler
1 Oyunum için Crack bulmama yardımcı olabilir misiniz ?
Üzgünüm,bu konuda yardımcı olamıyoruz
2 Oyunu kurdum fakat...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.