Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zumer Suresi 38.Ayet

Zumer Suresi 38.Ayet
0
134

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Zumer Suresi 38Ayet anlamı,acıklaması
Zumer Suresi 38Ayetin okunuşu

ِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
Bismillahirrahmanirrahim

وَلَئِن سَأَلْتَهُم مَّنْ خَلَقَ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ لَيَقُولُنَّ اللَّهُ قُلْ أَفَرَأَيْتُم مَّا تَدْعُونَ مِن دُونِ اللَّهِ إِنْ أَرَادَنِيَ اللَّهُ بِضُرٍّ هَلْ هُنَّ كَاشِفَاتُ ضُرِّهِ أَوْ أَرَادَنِي بِرَحْمَةٍ هَلْ هُنَّ مُمْسِكَاتُ رَحْمَتِهِ قُلْ حَسْبِيَ اللَّهُ عَلَيْهِ يَتَوَكَّلُ الْمُتَوَكِّلُونَ

Ve le in seeltehum men halakas semavati vel arda le yekUlunnallah(yekUlunnallahu), kul e fe raeytum ma ted’Une min dUnillahi in eradeniyallahu bi durrin hel hunne kaşifatu durrihi ev eradeni bi rahmetin hel hunne mumsikatu rahmetih(rahmetihi), kul hasbiyallah(hasbiyallahu), aleyhi yetevekkelul mutevekkılUn(mutevekkılUne)

Zumer Suresi 38Ayetin Meali

Celalim hakkı icin sorsan onlara: o Gokleri ve Yeri kim yarattı? Elbette şubhesiz Allah diyecekler, de ki: o halde gordunuz a o Allahdan başka cağırdıklarınızı, eğer Allah bana bir keder murad ederse onlar kederini acabilirler mi? Yahud bana bir rahmet murad ederse onlar onun rahmetini tutabilirler mi? De ki: Allah bana yeter, hep ona dayanır mutevekkil olanlar

Similar threads

Zumer Suresi 29Ayet anlamı acıklaması Zumer Suresi 29Ayetin okunuşu سْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم Bismillahirrahmanirrahim ضَرَبَ اللَّهُ مَثَلًا رَّجُلًا فِيهِ شُرَكَاء مُتَشَاكِسُونَ وَرَجُلًا سَلَمًا لِّرَجُلٍ هَلْ يَسْتَوِيَانِ مَثَلًا الْحَمْدُ لِلَّهِ بَلْ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Zumer Suresi 9ayetin anlamı Zumer suresi 9ayetin meali بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم Bismillahirrahmanirrahim أَمَّنْ هُوَ قَانِتٌ آنَاء اللَّيْلِ سَاجِدًا وَقَائِمًا يَحْذَرُ الْآخِرَةَ وَيَرْجُو رَحْمَةَ رَبِّهِ قُلْ هَلْ يَسْتَوِي الَّذِينَ يَعْلَمُونَ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
328
Zumer suresi 26Ayet anlamı acıklaması Zumer suresi 26Ayetin okunuşu ِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم Bismillahirrahmanirrahim فَأَذَاقَهُمُ اللَّهُ الْخِزْيَ فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَلَعَذَابُ الْآخِرَةِ أَكْبَرُ لَوْ كَانُوا يَعْلَمُونَ Fe ezakahumullahul hızye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Zumer Suresi 43Ayet anlamı,acıklaması Zumer Suresi 43Ayetin okunuşu بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم Bismillahirrahmanirrahim أَمِ اتَّخَذُوا مِن دُونِ اللَّهِ شُفَعَاء قُلْ أَوَلَوْ كَانُوا لَا يَمْلِكُونَ شَيْئًا وَلَا يَعْقِلُونَ EmittehazU min dUnillahi şufeae...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Zumer suresi 13 ayetin anlamı Zumer suresi 13ayetin okunuşu بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم Bismillahirrahmanirrahim قُلْ إِنِّي أَخَافُ إِنْ عَصَيْتُ رَبِّي عَذَابَ يَوْمٍ عَظِيمٍ Kul inni ehafu in asaytu rabbi azabe yevmin azim(azimin) meali De ki: ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
261
858,496Konular
981,848Mesajlar
29,894Kullanıcılar
Üst Alt