Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Zyxel P-1202-T10B Modem Hk. Bilgilendirme.

Zyxel P-1202-T10B Modem Hk. Bilgilendirme.
0
120

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 3 yıldır bu modemi kullanıyorum ve zaman zaman bağlantı problemleri çıkarmasına alışmıştım lakin son 1 haftadır dsl bağlantısını modeme takmam ile modemin kitlenmesi beni deliye döndürdü
Defalarca ttneti aradım arıza kaydı bildirdim, hat kontrolü yaptırttım hatta yarın eve gelmeleri için randevu bile aldım
Ama ben pes etmedim ve modemde bir problem olduğuna kafayı taktım
Öncelikle modemi resetledim, en yeni firmware versiyonunu türkiye ftp sitesinden indirdim kurdum, Ethernet ile bağlantı sağlayıp kullanıcı bilgilerini ve ayarlarını yaptım
DSL kablosunu taktığım anda gene kitlendi
Tekrar aynı işlemleri yaptım gene kitlendi
Tekrar tekrar eski versiyona döndürdüm gene kitlendi
En sonunda baktım olmayacak, direk sitelerine girdim,
Modem markem P1202T10B olarak arattım yazılım bulamadım
Daha önce indirdiğim yazılımlar yine zyxelin ftp sitesi üzerinden (müşteri hizmetlerinin yönlendirdiği) idi
Herneyse; Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız sitesine girdim ve destek sekmesine tıkladım
Model numarasına kendi modem numaramı yazdım bulamadım
Sonrasında baktım AMG1202T10B diye bir şey var
Baş harfi pek uymasa da incelediğimde bendeki modemin yurt dışı versiyonu olduğunu gördüm
Firmware indirdim ve müşteri hizmetlerinin vermiş olduğu ftp sitesindeki ile karşılaştırdığımda gerçekten ikisinin de birbiriyle alakasız olduğunu gördüm
Yeni indirmiş olduğum AMG12T10B firmware yi Ethernet kablosu yardımıyla modeme yükledim
Sonrasında modemi resetledim
Resetledikten sonra modem kullanıcı adı : admin şifre: 1234 olarak sıfırlanıyor bilginize
Sonrasında modem ayarlarını yaptım ve 5 saattir aralıksız internet kopmadan 16mb bağlantı sağlamaktayım

Ben çok araştırdım, yaşadığım sorun ile ilgili bir sonuca ulaşamadım
Kendi vermiş oldukları ftp adreslerindeki firmware yazılımlarıda hep sorunluydu!

Bu yüzden sizlere bu konuyu açtım, eminim ki benim gibi sorun yaşayanlar kesinlikle olacaktır

Bilginize,
İyi forumlar

858,509Konular
980,819Mesajlar
30,680Kullanıcılar
egethemoonSon üye
Üst Alt