Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

1 Dakikada Bembeyaz Dişler(Miş)

1 Dakikada Bembeyaz Dişler(Miş)
0
139

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Nette gezinirken şoyle bir yazıyla karşılaştım Ne derece etkili bilmiyorum ama okuyupta deneyen olursa ve etkili sonuc alırsa haber versin bende deneyecem images1dakikadabembeyazdislermis5ad593adb759cgif

*MALZEMELER: Sigara kulu ( IĞĞĞ sigara kulunu ağzıma sokamam demeyin icmesini biliyorsunuz )
Limon
Diş macunu

*YAPILIŞI: Uc sigaranın kulu uzerine cıvık olmayacak şekilde 2030 damla limon damlatın (14 limonun suyu yani) daha sonra karıştırıp dişlerinizi ovun ve diş macunu ile fırcalayın ( bunu 2 kere ust uste yaparsanız inanılmaz beyazlıkta dişlere sahip olacaksınız)

*YARARLARI:Limon suyu dişteki kalsiyum lekesini siliyor Kul kristalleri dişe yapışan yemek artıklarının lekelerini kaldırıyor Diş macunu da tekrar dişe kalsiyum takviyesi yapıp boşlukları dolduruyor