teknolojiuzmani
FD Üye
1 Tencerede Kremalı Tavuklu Makarna Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket makarna (ben yarım makarna kulandım)
- Yarım tavuk göğsü ince doğranmış
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1 çorba kaşığı tereyağı
- 1 yeşil biber
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı sarımsak tozu,
- Kara biber, toz biber ,pul biber, nane ,kekik, köri
- 3.5 su bardağı kaynar su (gerekirse ilave edelim)
- Yarım kutu krema yad 1 çorba kaşığı tereyağı
1 Tencerede Kremalı Tavuklu Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Sıvı yağda tavuğu kavuralım.
- Biberi ek edelim .
- Bütün baharatları ekleyelim.
- Tereyağını da ekleyelim.
- Makarnayı 2 ye bölelim.Tencereye ek edelim .
- Üzerine kaynar su ek edelim ,kaynayınca altını kısalım.
- Makarna suyunu çekene kadar pişirelim şayet daha sertse çok az kaynar su ek edebilirsiniz .
- Suyunu çekince kremayı ekleyelim karıştıralım.
- Altını kapatalım deneyecek olanlara afiyet olsun.
1 Tencerede Kremalı Tavuklu Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı