Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

10 Dakikada Çıtır Simit Börekleri

10 Dakikada Çıtır Simit Börekleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
10 Dakikada Çıtır Simit Börekleri Tarifi İçin Malzemeler

*5 adet milföy hamuru

İçi için;

*Kaşar peynir
*Beyaz peynir

Üzeri için;

*2 yemek kaşığı pekmez
*1 çay bardağı su
*Susam

10 Dakikada Çıtır Simit Börekleri Tarifi Yapılışı
1 tane milföy hamurunu ortadan ikiye bölüyoruz ,bir parçasına 4 kenarına peynir harcımızdan koyuyoruz Üzerine diğer milföy hamurunu kapatıp kenarlarından hafifçe bastırıp şekil verelim Sonra artı şekilde kesiyoruz, 4 parça elde ediyoruz ,sonra pekmez ve suyu karıştırıp hamurları önce pekmezli suya batırıp sonra susama batırıyoruz 180 derece fırında yaklaşık 15 dakika pişiriyoruz Afiyet olsun hem pratik hemde lezzetli

Similar threads

Milföy Hamurundan Çıtır Susamlı Kolay Börek Tarifi İçin Malzemeler *6 adet milföy hamuru ( isteğe ve kalabalığa göre arttırabilirsiniz) İç harç için; *200 Gr lor peyniri (isteğe bağlı arttırabilir) *1 tutam maydanoz Börekleri batırmak için; *3 tatlı kaşığı pekmez *1 çay bardağı şu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Milföy Hamurundan Çıtır Susamlı Kolay Börek Tarifi İçin Malzemeler *6 adet milföy hamuru (İsteğe ve kalabalığa göre arttırabilirsiniz) İç harç için; *200 gr lor peyniri *Bir tutam maydanoz Börekleri batırmak için; *3 tatlı kaşığı pekmez *Su *Kavrulmuş susam Milföy Hamurundan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Simit Tadında Milföy Böreği Tarifi İçin Malzemeler *1 paket Milföy hamuru *3 kaşık süzme beyaz peynir *3 kaşık lor peyniri *Pekmezli su *Susam *Maydanoz, pul biberi Simit Tadında Milföy Böreği Tarifi Yapılışı İç harcı için süzme peynir, lor peyniri karıştırıyoruz Doğramış olduğumuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Çıtır Minik Simit Milföy Tarifi İçin Malzemeler *Kavrulmuş susam *2 yemek kaşığı pekmez ben keçiboynuzu kullandım *Kişi sayısına göre milföy hamuru *İstenilen iç malzeme ben sosis ve çok az peynir kullandım ikisi bir arada harika oldu *Çörek otu Çıtır Minik Simit Milföy Tarifi Yapılışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Simit Tadında Çıtır Çıtır Milföy Börekler Tarifi İçin Malzemeler *5 tüm yaprak milföy hamuru ( 2 ye bölünce 10 kare olacak ) Hamuru açmak için biraz un İç harcı için; *Peynir *Maydanoz Üzeri için : *1 tatlı kaşığı pekmez *Yarım çay bardağı su *1 su bardağı kadar kavrulmuş susam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt