iltasyazilim
FD Üye
100 De 100 Ödem Söken Detoks Su Tarifi İçin Malzemeler
*2,5 litre içme suyu
*7 adet karanfil
*1 adet çubuk tarçın
*1 buçuk adet limon
*1 avuç kurutulmuş kiraz sapı
100 De 100 Ödem Söken Detoks Su Tarifi Yapılışı İçme suyunu cam sürahi ya da cam bir kaba koyalım Limonu kabuğu ile elma diliminden daha ince doğrayıp, suyun içine atıyoruz Diğer malzemeleri de suyun içine atalım ve ağzını kapatalım Ben bu içeceği akşam yapıyorum, sabaha kadar suyun içinde duruyor Sabah kalkınca suyunu süzün, isteğe bağlı tarçın kalabilir içinde Uyanınca aç karnına 12 su bardağı içelim ve gün içinde o suyu bitirelim
*2,5 litre içme suyu
*7 adet karanfil
*1 adet çubuk tarçın
*1 buçuk adet limon
*1 avuç kurutulmuş kiraz sapı
100 De 100 Ödem Söken Detoks Su Tarifi Yapılışı İçme suyunu cam sürahi ya da cam bir kaba koyalım Limonu kabuğu ile elma diliminden daha ince doğrayıp, suyun içine atıyoruz Diğer malzemeleri de suyun içine atalım ve ağzını kapatalım Ben bu içeceği akşam yapıyorum, sabaha kadar suyun içinde duruyor Sabah kalkınca suyunu süzün, isteğe bağlı tarçın kalabilir içinde Uyanınca aç karnına 12 su bardağı içelim ve gün içinde o suyu bitirelim
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.