Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

13 bebeğin ölüm nedeni hastane enfeksiyonu

13 bebeğin ölüm nedeni hastane enfeksiyonu
0
58

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
13 bebeğin vefat nedeni hastane enfeksiyonu Bütün Türkiye'yi ayağa kaldıran bebek ölümlerinin sorumlusu bulundu Bebek katilini gerçekten çok yakından tanıyoruz Verdana, Geneva, Arial, Sansserifİzmir Yokuş Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören 13 bebeğin enfeksiyondan öldüğü ortaya çıktı İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Enfekisiyon Hastalıkları Öğretim Üyesi Prof Dr Recep Öztürk bebek ölümlerinin enfiksiyondan kaynaklandığını söyledi Yeni doğan ünitesi karantinaya alındı ve bölüme bebek kabul edilmiyor Toprağa bahşedilen 5 bebek ise mezardan çıkarılarak incelemeye alınacak Verdana, Geneva, Arial, SansserifAİLELER DAVACI OLDU Bebeklerini kaybeden 10 ailenin emniyette ifadelerine başvuruldu Ailelerden 5'i hastane hakkında şikayetçi oldu İkizlerinden birini kaybeden baba Musa Yaylak, ''Daha isimlerini bile koymamıştık Ölüm nedeniyle ilgili önce bir şey söylemediler, sonradan öğrendik oysa hastane mikrobuymuş Öteki bebeğim hastanede Başka hastaneye götürmek istiyorum lakin enfeksiyon sebebiyle kabul etmezler diye alamıyorum Hayatından üzüntü ediyorum bebeğimin'' Verdana, Geneva, Arial, Sansserif''SON BEBEK ŞANSIMIZDI'' Aynı hastanede 17 günlük bebeklerini kaybettiklerini anlatan Suat Özcan da şunları söyledi: ''Eşim Habibe yüksek tansiyon hastası Tehlike alarak gebe kalmıştı 7 aylık hamileyken sezaryen ile doğum yaptı Eşimin sağlık sebebiyle bizim birincil ve son bebek şansımızdı Nasıl böyle bir dikkatsizlik olabilir Şikayetçiyiz'' Verdana, Geneva, Arial, SansserifADINI EYLÜL KOYACAKLARDI 10 günlük bebeği ölen anne Nazife Akman bebek eylül ayında doğduğu için adını Eylül koymayı planladıklarını belirterek, ''Bebeğimizin ciğerleri olağan gelişmediği için hastanede tedavi görüyordu Durumunu sormak için hastaneyi aradık, öldüğünü öğrendik Fazla üzgünüz'' dedi internethaber  

858,506Konular
983,095Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt