iltasyazilim
FD Üye
13 Dakikada Tava Pizzası (Kepekli Ve Acılı) Tarifi İçin Malzemeler
*1 kahve fincanı yoğurt
*1 yumurta
*2 yemek kaşığı sıvı yağ
*3 kahve fincanı kepekli un (ben 2 fincan in 1 fincan kepek kullandım)
*1 kabartma tozu
Sosu için ;
*Ketçap
*Salça
*Kekik
*1 yemek kaşığı sıvı yağ
Üzerine ;
*Salam
*Sucuk
*Sosis
*Zeytin
*Acı biber
*Kaşar peyniri
13 Dakikada Tava Pizzası (Kepekli Ve Acılı) Tarifi Yapılışı Yumurta yoğurt sıvı yağ ve tuzu çırpalım üzerine unu ve kabartma tozunu ekleyip yoğuralım ele yapışan bayağı cıvık bir hamur bu elimizi yağa batırıp hamuru yağlı tavaya yayıyoruz kenarları hafif yükseltiyoruzMalzeme akmasın üzerine hazırladığımız sosu sürüyorum üzerine kaşar rendesinden birazcık yayalım onunda üzerine istediğiniz malzemeyi koyalım en üste yine bolca kaşar rendesi dökelim ve tavanın kapağını arasına havlu koyarak kapatalım Büyük gözde kısık ateşte kapağını hiç açmadan 13 dk pişirelimAfiyet olsun
*1 kahve fincanı yoğurt
*1 yumurta
*2 yemek kaşığı sıvı yağ
*3 kahve fincanı kepekli un (ben 2 fincan in 1 fincan kepek kullandım)
*1 kabartma tozu
Sosu için ;
*Ketçap
*Salça
*Kekik
*1 yemek kaşığı sıvı yağ
Üzerine ;
*Salam
*Sucuk
*Sosis
*Zeytin
*Acı biber
*Kaşar peyniri
13 Dakikada Tava Pizzası (Kepekli Ve Acılı) Tarifi Yapılışı Yumurta yoğurt sıvı yağ ve tuzu çırpalım üzerine unu ve kabartma tozunu ekleyip yoğuralım ele yapışan bayağı cıvık bir hamur bu elimizi yağa batırıp hamuru yağlı tavaya yayıyoruz kenarları hafif yükseltiyoruzMalzeme akmasın üzerine hazırladığımız sosu sürüyorum üzerine kaşar rendesinden birazcık yayalım onunda üzerine istediğiniz malzemeyi koyalım en üste yine bolca kaşar rendesi dökelim ve tavanın kapağını arasına havlu koyarak kapatalım Büyük gözde kısık ateşte kapağını hiç açmadan 13 dk pişirelimAfiyet olsun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.