Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

15 dakikada duz fon

15 dakikada duz fon
0
102

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Saclarınız orta uzunluktaysa ve fazla kıvırcık değilse artık duz fon icin kuafore gitmenize gerek yok

Birinci adım

Saclarınızı yıkadıktan sonra biraz nemini almak icin kurutmalısınız Kuruturken saclarınızı kırmayacak yumuşak bir fırcayla bir yandan taramanızda fayda var

İkinci ve ucuncu adım

Saclarınızın tepesinden bir tutamı tokayla tutturunBoylece hareket alanınız genişleyecektir Yanlarını dipten uca doğru sac kurutma makinesi yada sac duzleştirici makineler yardımıyla fon cekerek şekillendirin Tum işlemi bitirmeden uclarını bir kez daha fonle duzleştirin Cunku sacın en cabuk yıpranan ve darbe alan kısımları uc kısımlardır

Dorduncu adım

Sıra, saclarınızın arkasına geldiğinde oncelikle tepeden topladığınız saclarınızın ensede kalan kısmına fon cekmelisiniz

Beşinci adım

İşte son kısım! Başınızın tepe kısmında kalan saclarınızı en son ve en yoğun şekilde fonlemelisiniz
images15dakikadaduzfon5ad4fce5ee370gif

858,496Konular
981,633Mesajlar
29,718Kullanıcılar
MercestgSon üye
Üst Alt