Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

15 Dakikada Pratik Fırın Kebabı

15 Dakikada Pratik Fırın Kebabı
0
108

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
15-dakikada-pratik-firin-kebabi.jpg

15 Dakikada Pratik Fırın Kebabı Tanımı İçin Materyaller

  • 2 tane tavuk göğsü
  • 2-3 adet patates
  • 1 tane kapya biber
  • 2-3 adet yeşil biber
  • 2 tane domates
  • 1 tane kuru soğan
  • 2 diş sarımsak
  • Yarım demet maydanoz
  • 2 yemek kaşığı salça( ya da 1 yemek kaşığı biber 1 yemek kaşığı domates salçası)
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Kekik, karabiber, pulbiber
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı margarin ya da tereyağ

15 Dakikada Pratik Fırın Kebabı Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Tavuk göğsü, soğan, biberler, patatesler ve domates uzunlukları birebir olacak biçimde küp küp doğranır.
  2. Maydanozlar ince ince kıyılır. Derin bir kapta doğranan tüm materyaller birleştirilir.
  3. İçine salça, baharatlar ve ezilmiş sarımsak katılır.
  4. Üzerine zeytinyağı ve tuz dökülerek harmanlanır.
  5. Fırın tepsisine ya da borcama (ben kare büyük uzunluk borcam kullandım) hazırlanan karışım yayılır ve elle üstlerine yeterlice bastırılarak sıkıştırılır.
  6. Tepsinin farklı bölgelerine minik minik tereyağı ya da margarin kesimleri koyularak evvelce ısıtılan 190 derece fırında yarım saat kadar pişirilir.
Afiyet olsun????????.
 

Similar threads

Etli Avcı Kebabı Tanımı İçin Materyaller 500 gram koyun ya da dana kuşbaşı1 orta uzunluk soğan1 su bardağı bezelye1 tane yeşil biber2 tane orta uzunluk patates1 yemek kaşığı domates salçası1 tatlı kaşığı biber salçasıSıvıyağKarabiberTuz Sos İçin SuSalçaKekikTuz Etli Avcı Kebabı Tanımı Yapılışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Tencerede Pratik Bayram Kebabı Tanımı İçin Materyaller 500 gram koyun ya da dana eti (Dana etinde pişme mühleti artabilir)125 gram tereyağ ya da biraz sıvı yağ1 tane orta uzunluk soğan1 tane orta uzunluk patates2 tane kapya biber2 tane yeşil biber2 tane havuç1 tane patlıcan1 yemek kaşığı salça1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Fırında Kuzu Gerdan Kebabı Tanımı İçin Gereçler 1 kg kuzu gerdan2 büyük domates10 tane sivri biber1 büyük patates1 yemek kaşığı salçaKızartmak için sıvı yağ1 tatlı kaşığı tuz1 çay kaşığı karabiber1 çay kaşığı pul biber2 tatlı kaşığı kekik4 diş sarımsakKapatmak için alüminyum folyo Fırında Kuzu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
5 Dakikada Yap Pratik Fırın Yemeği Görüntülü Tanımı İçin Materyaller 5 orta uzunluk patates4 tavuk butu4 yemek kaşığı yoğurt1 tatlı kaşığı tuz1 tatlı kaşığı pul biber1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber1 1 tatlı kaşığı kekikYarım çay bardağı sıvı yağ1 yemek kaşığı tereyağı 5 Dakikada Yap Pratik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
Tepsi (Sini) Kebabı Tanımı İçin Materyaller Yarım kg kıyma (Mümkünse yağsız)1 adet kuru soğan1 adet kapya biber1 adet köy biberi3 dış sarımsak1 tutam maydanoz1 yemek kaşığı salçaTuz karabiber2 yemek kaşığı sıvı yağ Tepsi (Sini) Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Sebzelerin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
858,498Konular
982,567Mesajlar
30,315Kullanıcılar
morfinxxSon üye
Üst Alt