Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

1999 Depremİndeki Urpertici Olaylar

Hoş geldin! eno997 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
1999 Depremİndeki Urpertici Olaylar
0
155

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Alttaki yazı Kalp hastaları, Cocuklar ve Yaşlılar icin değildir !!!

1999 Golcuk depreminden sonra ortalıkta bir suru esrarengiz olaylar anlatılmakta Ne kadar doğru bu soylenenler bilinmez ama hayret edilmeyecek turden de değil bu anlatılanlar(Buradan 1999 Golcuk depreminde hayatını kaybeden insanlarımıza YUCE MEVLAMDAN rahmet diliyorum)

OLAY1 O gece bayanın birisi doğum icin eşiyle beraber bir taksiyle hastahaneye gidiyorlarmışTaksi tam Eyup şehitliğinden gecerken doğum sancıları tutan bayan kafasını sağa sola cevirmeye başlamışİşte tam bu sırada bayanın gozu şehitliğe ilişmişBayan gorduğu manzara karşısında dona kalmışButun şehitler kabirlerinden kalkmış elleri semada dua ediyorlarmış

OLAY2 Aynı saatlerde Eyup Sultan Camisinin onunde taksicilik yapan bazı kişilerin anlattıklarıda insanı hayretler icerisinde bırakıyor
Taksinin icerisinde oturmuş muşteri bekliyordumGozum birden Cami'nin duvarına iliştiDuvarları nurdan varlıklar kaplamış tutuyorlardıMezarlıklarda yatanlar kalkmış hep beraber dua ediyorlardı

OLAY3 Enkazdan 4 gun donra cıkan bir cocuğa su ikram etmişlerCocuk;
Su ve yemek ihtiyacım yokYaşlı bir amca bana suda yemekte verdi

OLAY4 Denizden cok buyuk bir ateş topu yukselmiş

OLAY5 O gece yıldızlar bir başkaymışCoğu insanın anlattığı sanki elimi uzatsam yıldızları tutacak gibiydim

Bu ve bunun gibi onlarca olay anlatıldıDediğim gibi bunlar ne kadar doğrudur bilinmez

858,505Konular
982,725Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt