Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

2 ADET EXE SPORSUZ

2 ADET EXE SPORSUZ
13
515

akdas

Yönetici
Kurucu
Super Mod
Modaratör
FD Üye
Premium Üye
Co Admin
Etkileşim
37,222
F-D Coin
1,595

baron66

Super Mod
Etkileşim
1,777
F-D Coin
27,720

Similar threads

Exe virüs mü? Windows.exe dosyası bir virüs. Malwarebyes ile temizleyebilirsin. Windows.exe dosyasını Backdoor.Bladabindi olarak bulacaktır. Exe neyin kısaltmasıdır? Executable file'ın kısaltmasıdır. Çalışan , işlem yapan dosyalara verilen genel bir addır. EXE dosyasının çalışması için uygun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
Zayıflatan Çay Tanımı İçin Malzemeler 2 litre soğuk su1 adet limon (Kabuğu ile)1 çay kaşığı zerdeçalYarım çay kaşığı tarçın2 adet yeşil çay (sallama) Zayıflatan Çay Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Limonun kabuklarını soyuyoruz çaydanlığa atıyoruz. Daha sonra limonun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
189
Spor ile ilgili sloganlar nelerdir? Spor Bir Milletin Genclerinin O ulkeyi Ayakta Tutmasını Sağlar Spora Eğitimli Bir Devlet Asla Yorulmaz her insan Spor Yapmalı Erken yaşta Yoksa Sonu Ya Toprak Ya yatak Olur Bir Milletin Sporda Gosterdiği Azim Onun Geleceğini Yukseltir Bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
197
Spor ile ilgili sloganlar nelerdir? Spor Bir Milletin Gençlerinin O ülkeyi Ayakta Tutmasını Sağlar Spora Eğitimli Bir Devlet Asla Bitip Tükenmez her insan Spor Yapmalı Erken yaşta Yoksa Sonu Ya Toprak Ya yatak Olur Bir Milletin Sporda Gösterdiği Azim Onun Geleceğini Yükseltir Bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
319
Arkadaslar Bana Acilen pes 6 exe ' si lazım sabahdan beri arıyorum bulamadım Lütfen birsi bana ***** diilde pes 6 exe ' sini uplayabilirmi ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
858,497Konular
982,554Mesajlar
30,292Kullanıcılar
Bell noSon üye
Üst Alt