Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tv,ler bütçeye ve isteğe göre değişir birinde aradığınız özellik diğerinde olmuyor her istediğiniz özellik aynı anda bulunmuyor evet marka tv,ler biraz daha özellikli oluyor ama dayanıklılık konusunda hiç fark etmiyor bence günümüz teknolojisi ile üretilenler hem daha kısa zamanda arıza yapıyor hemde işletim sistemleri ve uygulamaları lisanssız olanları çalışmıyor hatta bazen yazılımsal ve donanımsal yetersizlikten lisanslı olanları bile çalışmıyor arızaya sebeb oluyor ve garanti süresi dolduğunda muhatap bulamıyorsun bazen,de muhatap olduğu halde cevap verilmiyor verilmek istenmiyor kullanıcıların bir çoğu bu nedenle hukuk savaşı veriyorlar maalesef bir dünya para verip aldığınız tv,lerinizi alırken çok dikkat ediniz aldığınız yada alacağınız tv,leri iyice araştırmadan almayınız kolaylıklar diliyorum.
Tv incelemeleri yazılımları ve arızaları ile ilgili benim,de üyesi olduğum 2 adet forum var dilerseniz bu forumlardan,da bilgi alabilirsiniz tabii ücretsiz üyelik yapmanız gerekiyor buraya forum linklerini bırakıyorum ihtiyacı olan forumlara bir baksın derim .
Tv.de Kalite arttıkca fiyatlar adeta araba fiyatlarına yetişmedi desem yalan ... 4K yayınlar başlamadan 8K ve 32 K çıktı yani teknolojiye bütceler. yetişmez oldu.. En iyisini aldım deseniz 2-3 yıl içinde çok üstün t ler cıkıyor..yani bu iş su üstüne yazı yazmaya benziyor... vesselam
AKP Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kazanamaması halinde herkesin 'kül olacağını' ileri sürdü.
AKP'li Kaya, konuk olduğu bir televizyon programında şu sözleri kullandı:
'Milletin Tayyip Erdoğan'la hiçbir zahmeti yok. Milletin kasveti benle...
AKP Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kazanamaması halinde herkesin 'kül olacağını' ileri sürdü.
AKP'li Kaya, konuk olduğu bir televizyon programında şu sözleri kullandı:
'Milletin Tayyip Erdoğan'la hiçbir badiresi yok. Milletin badiresi benle...
1 İnç, 2.54 cm uzunluğa karşılık gelen uzunluk ölçüsü birimidir. İnç, özellikle ABD, Kanada ve Birleşik Krallıkta yaygın olarak kullanılmaktadır. İnç, gösterim şekli olarak (“) işareti ile ifade edilir.
İnç, ülkemizde pek sık kullanılmayan bir ölçü birimi olsa da televizyon ve ekranlarda...
Hollanda Radyo ve Televizyon Şirketi'nin aktardığına göre Suriye’nin kuzeyinde dün Barış Pınarı Harekatı’nı başlatan Türkiye’ye yönelik yaptırım önerisi, iktidar koalisyonunun tüm partileri ve muhalif partileri tarafından destek gördü.
Habere göre parlamenterler, Türkiye’nin eylemlerini...
Kombinasyon önerisi bekliyorum lütfen kızlar destek Sevgili melekler minik bir gündüz kutlaması için elbise aldımelbisem siyah kadife çok sade ve şık bencealtına bordo renkli bir pabuç elde etmek istiyorum lakin kadife elbisenin altına süet mi almalıyım rugan mı nubuk mu Nasıl bir ayakkabı...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.