Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

21. Gün progesteron değerleri kaç olmalı

21. Gün progesteron değerleri kaç olmalı
0
84

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
21 Gün progesteron değerleri kaç olmalı kızlar ben 10 aydır bebek için uğraşıyorum bu ay hormon testlerim yapıldı Her şeyim de normal çıktı progesteron deneme sonucum ise 126 sevgyesinde haftaya gelecek fakat işte ne bilim mrak ediyorum Bu değerler sıradan mi ? Bu değerlerin kaç olması gerekli teşekkür ediyorum  

Similar threads

Progesteron hormonu testi nedir nasıl yapılır alışılagelmiş değerleri nelerdir? Progesteron testi nedir nasıl yapılır ? Sıradan Değerleri nelerdir ? 21 Gün progesteron değerleri Sevgili hanımlar, Progesteron kadınlarda yumurtalıklar tarafından salgılanan bir cinsiyet hormonudur Adet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
adi bir insanın kan değeri kaçtır Kan tahlilinde hangi değerler incelenir? Vücudumuzda oksijen taşıyan kırmızı kan hücreleri (eritrositler) ile hastalıklara aleyhinde savunmamızı karşılayan beyaz kan hücreleri (lökositler) sayılmakta ve büyüklükleri incelenmektedir Bildiğiniz gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
212
Göz Tansiyonu Normalde Kaç Olmalı? Glokom göz tansiyonu değeri Göz tansiyonu değerleri Normal göz içi basıncı genelde 621 mmHg arasıdır ve gün içerisinde değişkenlik gösterir Gün her tarafında 5 mmHg veya daha pozitif basınç farkı olması glokom olasılığına dikkat çekici eder Oysa gözün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Beta HCG Hormonu Nedir? Beta HCG hormonu gebeliğin var olup olmadığını belirten hormondur. HCG testi, plasentadaki trofoblastik hücrelerden salgılanmakta olan bir hormon aracılığıyla uygulanmaktadır. Beta HCG hormonu progesteron hormonunun devamlı olarak üretilmesini sağlayan bir hormondur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
432
Gebelik oluşumunda önemli bir konu olan rahim duvarı kalınlığı, her kadının bilmesi gereken bir durumdur. Peki rahim duvarının kalın ya da ince olması neye bağlıdr? Rahim duvarı kalınlaşması nedir? Rahim duvarı kalınlaşması belirtileri neler? Rahim duvarı kalınlığı kaç mm olmalı? Rahim duvarı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,496Konular
982,161Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt