Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

24 Nisan'da Okullar Tatil mi?

24 Nisan'da Okullar Tatil mi?
0
160

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
24 Nisan'da Okullar Tatil Olacak mı

23 Nisan Ulusal Egemenlik Cocuk Bayramı sonrası tatil olup olmayacağı merak konusu olduİstanbul'lu oğrencilere İstanbul valiliğinden mujdeli bir haber geldi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Cocuk Bayramı sonası 24 Nisan gunu İstanbul'daki ilkokulların tatil olacağı acıklandıİstanbul'da alınan bu karar sonrası diğer illerin genelinde okulların tatil edilip edilmeyeceği merak konusu olduBu konuyla ilgili Milli Eğitim bakanlığının kararı bekleniyor

İstanbul'da 24 Nisan Carşamba gunu ilkoğretim okullarının tatil yapacak

İlkoğretim okullarının 23 Nisan Cocuk bayramı sonrası 24 Nisan Carşamba gunu diğer illerdeki ilkoğretim Okullarının tatil olup olmayacağı konusunda henuz bir acıklama yapılmadı

Similar threads

24 Nisan'da Okullar Tatil Olacak mı 23 Nisan Ulusal Hakimiyet Çocuk Bayramı sonrası tatil olup olmayacağı merak konusu olduİstanbul'lu öğrencilere İstanbul valiliğinden müjdeli bir haber geldi 23 Nisan Ulusal Bağımsızlık ve Çocuk Bayramı sonası 24 Nisan günü İstanbul'daki ilkokulların tatil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Cocuk Bayramı yalnızca cocuklara tatil 22 Nisan Salı gunu tum okul ve resmi kurumlar rutin bir şekilde calışacak 23 Nisan Carşamba gunu ise tum okullar ve resmi kurumlar tatil 24 Nisan 2019 Perşembe gunu ise tatilden sadece ilk ve ortaokul oğrencileri yararlanacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
6 ekim salı gunu istanbulda okullar tatil mi? 20192019 Eğitim oğretim sezonu gecikmeli olarak ders başladı ama istanbulda oğrenim goren oğrenciler 6 ekim salı gunu istanbulun kurtuluş gunu nedeniyle tatil olacağına dair soylentiler var Henuz resmi ağızlardan acıklanan bir şey yok Acil bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
212
images2019yilindakacguntatilyapacagiz5b03502163ff6 2019 yılında toplamda 13 tam gun tatil yapacağız Tabi kış aylarında yaşanan soğuk tatillerini saymıyoruz Ayrıca kurban bayramında pazartesi gununude tatile dahil etme imkanı olabileceği goz onunde bulundurulmalı İşte 2019 yılının resmi tatil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Türkiye’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı heyecanı şimdiden yaşanıyor. Koronavirüs sebebiyle son üç yıldır 23 Nisan’da kutlamalar yapılmamıştı. Bu sene ise okullarda Çocuk Bayramı sevinç ile kutlanacak. 23 Nisan, resmi tatil olacak. Vatandaşlar, bugün resmi tatil olup olmayacağını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
858,477Konular
981,280Mesajlar
29,557Kullanıcılar
efwistonSon üye
Üst Alt