Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

25 yaşına kadar kız arkadaşınız olmasa kızlardan fazla korku edermisiniz benim gibi

25 yaşına kadar kız arkadaşınız olmasa kızlardan fazla korku edermisiniz benim gibi

Similar threads

Bu rehberimde kızları inceleyeceğiz Edit : Çok uzun bunu okuyamam diyenler için bir önerim var :CTRL+W Edit 2 : Ben burada adam gibi seven erkeklerin gözünden bu rehberi oluşturdumÖyle 1 haftada 1 ayda bir sevgili değiştiren güya erkeeeeklerin gözünden değil Ilk Kez rehberim kızların %97...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Evet arkadaşlar maalesef durumum bu isterseniz ilk önce kendimden birazcık bahsedeyim Ben 24 yaşında üniversite son sınıftayım Gözlerimi dünyaya köyde açtım ilkokulu köyde okuduktan daha sonra ailem gerçekte beni okutmak istemedi ama ben cebren okumaya direndim neyse 4000 nüfüslu minik bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
arkadaşlar ilk önce azıcık uzun kusura bakmayın ama kafayı yiyecektimÖncelikle ben ünv okuyom afiyet memurluğu bölümü umulan hastanede staj yapıyoruzİşte bir tane kızla tanıştım kız otomasyoncu(sekreter) olayı işte kızla konuştum tanıştım öyle bir hafta mesajlaştık daha sonra işte konuştuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Merhaba arkadaşlar Şimdi size epeyce acayip bir konudan bahsedicem Böylece başlıkta '' ahlaki çatışma '' yazdığına bakmayın , fazla önemli çok kafa sıkıcı bir konu yok yani KONUNUN ÖZETİ EN AŞAĞIDAKİ DİYALOGDA BELİRTİLMİŞTİR OKUMAYA ALERJİSİ OLANLAR GÖNDER ALTA GEÇSİN OLMAYANLAR OKUSUN LÜTFEN...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
merhabalar arkadaşlar herkesin müşterek derdi muhakkak aşk diğer ismiyle cehennem azabı hemen kendi derdimden birazcık sizlere bahsedeceğim bundan 25 sene önce kızlara gıda gözüyle bakanlardandım ve arkadaşlarla bizim okulun karşısındaki otoparkda aralıksız takılmaya başladık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
858,497Konular
982,003Mesajlar
29,986Kullanıcılar
Üst Alt