Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
25 yaşına kadar kız arkadaşınız olmasa kızlardan fazla korku edermisiniz benim gibi
Bu rehberimde kızları inceleyeceğiz
Edit : Çok uzun bunu okuyamam diyenler için bir önerim var :CTRL+W
Edit 2 : Ben burada adam gibi seven erkeklerin gözünden bu rehberi oluşturdumÖyle 1 haftada 1 ayda bir sevgili değiştiren güya erkeeeeklerin gözünden değil
Ilk Kez rehberim kızların %97...
Evet arkadaşlar maalesef durumum bu isterseniz ilk önce kendimden birazcık bahsedeyim Ben 24 yaşında üniversite son sınıftayım Gözlerimi dünyaya köyde açtım ilkokulu köyde okuduktan daha sonra ailem gerçekte beni okutmak istemedi ama ben cebren okumaya direndim neyse 4000 nüfüslu minik bir...
arkadaşlar ilk önce azıcık uzun kusura bakmayın ama kafayı yiyecektimÖncelikle ben ünv okuyom afiyet memurluğu bölümü umulan hastanede staj yapıyoruzİşte bir tane kızla tanıştım kız otomasyoncu(sekreter) olayı işte kızla konuştum tanıştım öyle bir hafta mesajlaştık daha sonra işte konuştuk...
Merhaba arkadaşlar Şimdi size epeyce acayip bir konudan bahsedicem Böylece başlıkta '' ahlaki çatışma '' yazdığına bakmayın , fazla önemli çok kafa sıkıcı bir konu yok yani
KONUNUN ÖZETİ EN AŞAĞIDAKİ DİYALOGDA BELİRTİLMİŞTİR OKUMAYA ALERJİSİ OLANLAR GÖNDER ALTA GEÇSİN OLMAYANLAR OKUSUN LÜTFEN...
merhabalar
arkadaşlar herkesin müşterek derdi muhakkak aşk diğer ismiyle cehennem azabı
hemen kendi derdimden birazcık sizlere bahsedeceğim
bundan 25 sene önce kızlara gıda gözüyle bakanlardandım
ve arkadaşlarla bizim okulun karşısındaki otoparkda aralıksız takılmaya başladık...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.