Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Özlü Sözler

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Özlü Sözler

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Veciz Sözleri

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İle İlgili Veciz Sözler

Cumhuriyet; fikren, ilmen ve fiziksel olarak kaslı ve yüksek karekterli koruyucular ister

Benim naçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır Ama Türkiye Cumhuriyeti sonsuza dek payidar kalacaktır

Bir ulusun onuru, namusu ve insanlığı iki şeye bağlıdır: serbest, bağımsızlık

Türk ulusu büyüktür Özgürlüğü ve barışı sever Canı pahasına da olsa, Cumhuriyeti sonsuza değin yaşatacak güçtedir Ve yaşatacaktır

Demokrasi ilkesinin en yeni ve akılcı uygulamasını sağlayan hükümet biçimi cumhuriyettir

Türk ulusunun yaratılışına en uygun olan yönetim cumhuriyettir

Cumhuriyet erdeme dayanan bir yönetimdir

Cumhuriyet düşünce, cisim ve bilim bakımından zinde koruyucular ister

Ey yükselen yeni nesil! istikbal sizsiniz Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz

Cumhuriyet, yüksek ahlaki bedel ve niteliklere dayanan bir idaredir Cumhuriyet fazilettir Cumhuriyet rejimi demek, demokrasi sistemiyle devlet şekli demektir

Türk milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir Cumhuriyet us serbestliği taraftandır Samimî ve meşru elde etmek şartıyla, her fikre hürmet ederiz

Her kanaat bizce muhteremdir Biz direkt milletseveriz ve Türk milliyetçisiyiz Cumhuriyetimizin dayanağı, Türk topluluğudur

Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz

Benim nâçiz vücudum birgün elbet toprak olacaktır Ama Türkiye Cumhuriyeti ebediyen payidar kalacaktır *

858,509Konular
980,836Mesajlar
30,685Kullanıcılar
CaniSon üye
Üst Alt