Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

3-2-1 Poğaça

3-2-1 Poğaça
0
28

klimaci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
37,992
Etkileşim
2
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
90

3-2-1 Poğaça Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 paket kabartma tozu
  • 2 su bardağı yoğurt
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1,5-2 çay kaşığı kadar tuz
  • Aldığı kadar un (ele yapışmayacak kıvamda olana kadar)
İç harcı:
  • Peynir (ceviz, patates vs isteğe nazaran değiştirebilirsiniz)
Üzeri için:
  • Galeta unu

3-2-1 Poğaça Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Bütün gereçleri hamur yoğurma kabına alıp kulak göğsü yumuşaklığında bir hamur elde ediyoruz.
  2. Ceviz büyüklüğünde kesimler alıp içine peynir koyup yuvarlayıp üst kısmını galeta ununa bulayıp fırın tepsisine diziyoruz.
  3. Önceden ısıtılmış fırında yaklaşık 170-180 derece fırında altı üstü istenilen kızarıklığa ulaşana kadar pişiriyoruz.
Denemek isteyenlere, deneyenlere şimdiden afiyet olsun.

3-2-1 Poğaça Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,497Konular
981,944Mesajlar
29,946Kullanıcılar
semihlerSon üye
Üst Alt