Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

3 Katlı Çıtır Börek

3 Katlı Çıtır Börek
0
26

dagcı

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,225
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
69
F-D Coin
71
3-katli-citir-borek.jpg

3 Katlı Çıtır Börek Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet yufka
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 şişe maden suyu
  • 1 adet yumurta akı (Sarısı üzerine)
  • 3 adet haşlanmış patates
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı pulbiber

3 Katlı Çıtır Börek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Yufkaları ortalarına ve üstüne sostan bollllcaa dökmek suretiyle üst üste koyun.
  2. Önce dörde, daha sonra da her bir parçayı tekrar dörde bölün.
  3. Toplamda 16 adet börek elde ediyoruz (Yufkalarınız büyükse 5 modüle da bölebilirsiniz)
  4. İç gerecini koyarak yufkaları sarın.
  5. Üzerine yumurta sarısını sürerek 200 derecede kızarana kadar pişirin ????.
3 Katlı Çıtır Börek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,499Konular
982,579Mesajlar
30,333Kullanıcılar
anankskdSon üye
Üst Alt