Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

3.Köprüden geçiş ücretleri

3.Köprüden geçiş ücretleri
0
66

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
3Köprüden geçiş ücreti, 3Köprüden geçiş ücretleri kesin oldu
3Köprüden geçiş 3 dolar +KDV olacakOtoyol için geçiş ücreti ise kilometre başına 008 dolar olarak belirlenecekKarayolları Genel Müdürlüğü İstanbul'a yapılacak üçüncü köprü için yeni ihaleye çıktı 5 Nisanda yapişletdevret (YİD) modeliyle gerçekleştirilecek ihale kapsamında Boğaza üçüncü köprü 35 kilometrelik bağlantı yolu ve OdayeriPaşaköy arası 60 kilometre uzunluğunda otoyol yapı edilecek Köprü geçiş ücreti otomobiller için 3 dolar + KDV olarak belirlendi Otoyol için geçiş ücreti de kilometre başına 008 dolarYatırımcılar ihale dosyasını 1 Şubattan itibaren Karayolları Genel Müdürlüğü'nden bedava görebilecek
Köprüde 4x2 karayolu ve 2x1 demiryolu olacak Yatırımcı rayları döşemeyecek yalnızca demiryolu geçişine uygun alt yapıyı oluşturacakGeçiş ücretleri, her sene enflasyon oranında yeniden düzenlenecek *

Similar threads

3köprü ismi nedir 3köprü ismi Yavuz Sultan Selim ismi verildi 3köprü ismini Cumhur Başkanımız Abdullah Gül açıkladı Yavuz Sultan Selim Köprüsünün özellikleri ise şöyle; Üçüncü köprü üstünde 10 şerit olacak, araçlar için 8 şerit, tren için de 2 şerit ayrılacak Transit geçişler bu köprüden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
İstanbul 3 köprü projesi ne süre yapılacak ? 3 köprüde tarih belirlenmiş oldu Kuzey Marmara Otoyolu Projesi OdayeriPaşaköy Kesiminin üretim işletim ve devri işine ait ihale tarihi açıklandı3 köprünün ihale günü emin oldu Kuzey Marmara Otoyolu Projesi OdayeriPaşaköy Kesiminin yapım, işletim ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
2019 otoyol geçiş ücretleri Otoyollarda geçiş ücretlerine zam Otoyol ve Boğaz Köprülerinin geçiş ücreti 1 Ocak 2019 Pazar gününden itibaren geçerli olacak2019 yılının ilk dakikasından itibaren otoyollarda geçiş ücreti %10,21 artacakYeni yılda Otoyollarda geçiş ücretleri yüzde 10,21 oranında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
3 Köprü Geçiş Fiyatları Belirli Oldu Bu konu; 3 Köprü Geçiş Fiyatları Belirlenmiş Oldu haberi hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, halen 3köprünün üretim çalışmaları devam ederken Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım köprü geçiş fiyatları hakkında data verdi Yani köprü tamamlanmadan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), 7 Ekim'den geçerli olmak üzere otoyol ve köprü geçiş ücretlerinde ortalama yüzde 20 fiyat artışı yapıldığını bildirdi. KGM'den yapılan yazılı açıklamada, kontrollü otoyol ve Boğaz köprülerinin hizmet ömürlerinin uzatılması amacıyla bakım onarımlarının düzenli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
858,497Konular
982,009Mesajlar
29,991Kullanıcılar
bazousSon üye
Üst Alt