Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

3 Malzemeli Lezzet Topları

3 Malzemeli Lezzet Topları
0
26

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
3-malzemeli-lezzet-toplari.jpg

3 Gereçli Lezzet Topları Tanımı İçin Malzemeler

• 1 paket petibör bisküvi
  • 1 adet muz
  • 150 gr bitter çikolata

3 Materyalli Lezzet Topları Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Bisküvileri elimle güzelce ufaladım.
  2. Muzların kabukları soyup bir tabak içerisinde çatalla düzgünce ezdim.
  3. Daha sonra derin bir kabin içerisinde bisküvi ve muzu elimle güzelce yoğurdum.
  4. Daha sonra küçük kesimler alıp elimle yuvarladım.
  5. Son olarak bitter çikolatamı benmari adabı erittim.
  6. Yaptığım bisküvi toplarını çikolatanın içine batırdım ve heryerini bulayıp yağlı kağıt serili bir tabağın içine koydum.
  7. Tüm süreç bittikten sonra buzdolabına kaldırıp döndürdüm.
  8. Üzerlerini dilediğiniz biçimde süsleyebilirsiniz.Afiyet olsun ????.
    Not: 1 gün dolapta dinlendirildiğinde daha lezzetli oluyor.

3 Materyalli Lezzet Topları Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Yalnızca 3 Gereçli Bisküvili Top Tanımı İçin Materyaller 1 paket petibör bisküvi (200 gram)3 adet muz1 çay bardağından biraz eksik hindistan cevizi Yalnızca 3 Gereçli Bisküvili Top Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Herkese merhabalar???? bugün sizlere yalnızca 3 materyalli nefis...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
4 materyalli 15 dakikada Muzlu İkramlıklar Tanımı İçin Materyaller 2 paket petibör bisküvi3 orta uzunluk muz2 çorba kaşığı kakao Bulamak için 2 paket bitter çikolata Üzerine Yarım su bardağı ceviz 4 gereçli 15 dakikada Muzlu İkramlıklar Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Rondoya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
* Çikolata Kaplı Havuç Topları Tarifi İçin Malzemeler *3 orta boy havuç *1, 5 su bardağı yulaf ezmesi *3 çorba kaşığı bal *1 tatlı kaşığı tarçın *80 gr bitter çikolata *1 su bardağı fındık Çikolata Kaplı Havuç Topları Tarifi Yapılışı Merhabalar;Öncelikle şunu belirtmek isterim tarif...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Sıcak sıcak kavrulmuş un helvası vazgeçilmez lezzet tariflerimizden olsa gerek. Klasik tanımı ile yemelere doymadığımız un helvasını bir de çikolatalı olarak deneyin. Hem çikolatalı tatlı sevenlerin hem de farklı lezzetler arayanlara harika alternatif olacak. Çikolatalı un helvası topları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
858,496Konular
982,170Mesajlar
30,113Kullanıcılar
allySon üye
Üst Alt