Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

3. sınıf veli toplantı dilekçesi

3. sınıf veli toplantı dilekçesi
0
134

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
3 derslik veli toplantı dilekçesi
3 sınıf veli buluşma tatbik örneği

İLKÖĞRETİM OKULU MÜDÜRLÜĞÜNE:

tarihinde, cumartesi günü saat: :'da aşağı belirttiğim gündem maddeleri doğrultusunda okulumuzun sınıfında öğrenci velileri ile görüşme yapmak istiyorum
Gereğini bilgilerinize arz ederim

Derslik Öğretmeni

GÜNDEM:

1 Açılış ve veli yoklaması
2 Yeni müfredat programı hakkında velilerin bilgilendirilmesi
3 Sınıf Aile Birliği seçimleri ve yapılacak işler
4 Öğrenci devamsızlıkları
5 Öğrenci kılık kıyafetleri ve kişisel temizleme
6 Öğrencilerin beslenmeleri ve sağlıkları
7 Öğrenci tutum bozuklukları
8 Okula geliş ve gidişler
9 Veli hoca işbirliği
10 Ders araç gereçleri ve muavin kaynaklar
11 Sınıf kitaplıkları
12 Öğrenci başarıları ve ödevleri
13 Dilek ve temenniler
14 Kapanış

özel baskı *

Similar threads

3 sınıf veli toplantı dilekcesi 3 sınıf veli toplantı dilekce orneği İLKOĞRETİM OKULU MUDURLUĞUNE: tarihinde, cumartesi gunu saat: :'da aşağıda belirttiğim gundem maddeleri doğrultusunda okulumuzun sınıfında oğrenci velileri ile toplantı yapmak istiyorum Gereğini bilgilerinize...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
sınıf tekrarı evrakları Sınıf Tekrarı İçin Zorunlu arşiv Sınıf Tekrarı İçin Zorunlu Belgeler nelerdir Sınıf Tekrarı Gerekli Belgeler Sınıf Tekrarı İçin hangi Belgeler lüzumlu MADDE 47 – (Öbür:RG0205200626156) İlköğretimde öğrenci, kendi yaş grubu içinde bir bütünüyle yetiştirilir ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Okul Kütüphaneleri Hakkınfa genel data Sınıf Kitaplıkları Hakkında bilgi Kütüphanecilik haftası Mektep Kütüphaneleri ve Derslik Kitaplıkları OKUL KÜTÜPHANELERİ ve SINIF KİTAPLIKLARI Öğrencilerin kitap okuma alışkanlığı kazanmalarında okul ve sınıf kitaplıklarının önemi ortadadır Proje...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Okul Veli Sözleşmesi örneği, Mektep Veli Sözleşmesi indir, Mektep Veli Öğrenci Sözleşmesi Sözleşmenin Tarafları * Öğrenci *Öğrenci velisiAnneBabası * Mektep Yönetimi Sözleşmede Alınan Hukuki Düzenlemeler 1 1739 sayılı Ulusal Eğitim Temel Kanunu 2 VIII Beş Takvim Kalkınma Planı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
4 Sınıf Veli Toplantısı Tutanağı 4 Sınıf Veli Toplantı Tutanağı Orneği İlkoğretim Okulu Mudurluğune 2019 – 2019 Eğitim Ve Oğretim Yılının İkinci Donem Birinci Veli Toplantısı 13102019 Carşamba Gunu Saat 1130 İle 1230 Saatleri Arasında Okulumuz Cok Amaclı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
188
858,510Konular
980,874Mesajlar
30,729Kullanıcılar
cantgr01Son üye
Üst Alt