Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

3D Protez Kirpik Nedir

Hoş geldin! berkays0733 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
3D Protez Kirpik Nedir
0
110

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
3D Protez Kirpik
3D Protez Kirpik Hakkında Bilgiler

3D Protez Kirpik Nedir

Dunyada yeni olan bir uygulama Turkiye de başladı

Doğal gorunumlu kirpikler artık daha uzun ve daha kalın Yani her kadının ruyası olan uzun kirpikler artık 3d li

Bir uzman olarak muşterilerimin coğundan surekli aynı şeyi duyuyordum

Kirpikler doğal durmuyor , Neden ?

Bende araştırdım ve dunyada hangi uygulamalar yapılıyor yerinde gordum En son Rus ulkelerinin birinde 3d denen bir olayı keşfettim ve beni cok cezbetti

Normal kirpiklerden farkı kıvrık olması, daha ipeksi olması ve yapıştırıcı daha kuvvetli olduğu az kullanılıyor dolayısıyla siyah izler kalmıyor kirpiklerde

Normal protez kirpikler farkları şoyle

Diğer protez kirpiklerdeki gibi yapıştırma izleri kalmıyor kirpik diplerinde Daha uzun sureli ve dayanıklı oluyor Yapıştırıcısı kuvvetli ama daha zararsız Tum kirpiklere tek tek yapıştırılıyor Mascara ve Rimel kullanmanıza gerek yok zaten siyah images3dprotezkirpiknedir5ad4b94620619

858,501Konular
982,635Mesajlar
30,384Kullanıcılar
fahoSon üye
Üst Alt