Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

4 Malzemeli 5 Dakika Pastası (Videolu)

4 Malzemeli 5 Dakika Pastası (Videolu)
0
55

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69

4 Materyalli 5 Dakika Pastası Tanımı İçin Malzemeler

• 1 paket kremşanti
  • 1 su bardağı süt
  • 12 adet petibör bisküvi
  • 1 paket damla çikolata yada 80 gram çikolata
Ekstra olarak isteğe bağlı;
  • Damla çikolata
  • Meyveli şekerleme
  • Çikolata sos

4 Gereçli 5 Dakika Pastası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. 1 paket kremşantiyi 1 su bardağı süt ile çırpalım. İçerine meyveli şekerleme ekleyelim isterseniz eklemeyebilirsiniz.
  2. Streç sineması tezgaha serelim petibör bisküvileri süt ile ıslatarak 3 erli biçimde dizelim (Videolu olarak izleyin bu kısmı)
  3. Üzerine kremşantiyi dökelim, düzeltelim. Damla çikolata serptim ben orta kısmına sade de yapabilirsiniz ☺️
  4. Streç sineması kenarlarından tutarak orta kısmında birleştirelim üçgen halini alacaktır.
  5. Streç sinema ile sarıp, buzluğa atalım yarım saat donduralım.
  6. 1 paket damla çikolatayı benmari yolu eritelim, pastanın üzerine döküp, kaşık ile düzeltelim.
  7. Üzerine ben süs olarak çikolata sos gezdirdim siz dilerseniz hindistan cevizi ile de süsleyebilirsiniz. Sade olarak da servis edebilirsiniz pastayı yüceltmek size kalmış ???? memnun kalın ????.
4 Materyalli 5 Dakika Pastası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Şipşak Anne Oğul Pastası Tarifi İçin Malzemeler 1 paket petibör bisküvi (Elle kırılmış ufalanmış)1 çay bardağı süt1 paket kremşanti2 su bardağı süt puding yada çikolata sosu biz çikolata sosu kullandık damla çikolata Şipşak Anne Oğul Pastası Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Yaz Pastası (Videolu) Tanımı İçin Gereçler 2 kutu cool whip ya da 2 paket krem şanti1 kase çilek (14-16 adet): minik minik doğranacak1 bardak damla çikolata: robotta geçirin1 bardak dövülmüş ceviz2 paket pötibör bisküvi: elle ya da robotta ezin Yaz Pastası (Videolu) Tanımı Yapılışı Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
19
Tez Ediyorum Yazın Vazgeçilmez Pastası Olacak Tanımı İçin Materyaller 1 kase çilek3 adet muz2 paket petibör bisküvi2 paket kremşanti200 ml soğuk sütisteğe bağlı damla çikolata Sav Ediyorum Yazın Vazgeçilmez Pastası Olacak Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır 200 ml soğuk sütümüzle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
18
Halley Pasta (Derin Dondurucu Pastası) Tanımı İçin Malzemeler 2 büyük uzunluk paket halley bisküvi2 paket krem şanti1 ,5 su bardağı süt Üzerine Hazır çikolata sosu1 su bardağı süt Halley Pasta (Derin Dondurucu Pastası) Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Krem şanti hazırlanır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
En Pratik Özel Gün Pastası Tanımı İçin Malzemeler 2 paket hazır kek (1 kakaolu, 1 sade)2 paket pastacı kreması2 paket krem şantiÜzerlerindeki ölçüye nazaran süt Arası için; 3 adet muzDamla çikolata Keki ıslatmak için; Süt Üzeri için; Dilediğiniz renkte sos En Pratik Özel Gün Pastası Tanımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
858,499Konular
982,572Mesajlar
30,319Kullanıcılar
Üst Alt