4 Malzemeli Kaşarlı Pişi (Daha Yumuşağı Yok) Tarifi İçin Malzemeler
- 2 su bardağı yoğurt
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 kabartma tozu
- Aldığı kadar un
- Kaşar rendesi veya küçük keserekte kullanabilirisiniz
- 1 su bardağı kadar sıvıyağ
4 Malzemeli Kaşarlı Pişi (Daha Yumuşağı Yok) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Yoğurt ,tuz, kabartma tozunu bir kaba alın .
- Üzerine yavaş yavaş un koyun karıştırın.
- Ben ilk başta kaşıkla karıştırdım.Katılaşmaya başlayınca elimle yoğurdum .
- Ele yapışmayan yumuşak bir hamur yapın .
- Portakal büyüklüğünde bezeler alın açın .
- Bardakla kesin ,peynir koyun kapatın .
- 1 su bardağı sıvı yağı tavada kızdırın ,hamurların hepsini bitirdikten sonra tek tek kızartın .
4 Malzemeli Kaşarlı Pişi (Daha Yumuşağı Yok) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı