Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

4Story Bir Lejyonerin Görevi

4Story Bir Lejyonerin Görevi
0
116

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
4story bir lejyonerin görevi

Atama veren: Yönetici Asker Moldun

Seviye Aralığı: 2

Devir Hedefi

Moldub'un talimatlarini yerine getir ve acemi asker Pitt'e temel saldiri hareketlerini 100000 kere daha tekrarlamasini söyle

Tanımlama

Idareci Asker Moldun:

Hizli tus penceresine tedavi malzemesinden baska sahip oldugun becerileri de kaydedip dogrudan kullanabilirsin! K tusuna basarsan kullanabilecegin becerileri görebilirsin Kendini simdiden Valorian'in gururlu askerlerinde biri olarak sayabilirsin!

Oyuncu İsmi:

Evet

Idareci Asker Moldun:

Deneyimsiz askerler sorumluluklarini yerine getirmelidirler! Pitt ve Loria gibi devamli tartismak öyle akillica bir is degil dogrusu Her halikarda görevleri gerçekleştirmek öncelikli olmalidir Cezali olan o ikisine söyle sinav baslamadan önce temel saldiri hareketlerini 100000 kere daha tekrarlasinlar Günlerini gösterecegim onlara!
Tayin Ödülü

* Tecrübe: 8EP

Demir Asker Çizmesi

Doğal Cilt Çizme

Antika Sert Deri Çizme

Av Çizmesi

Sonuç Metni

Bin yirmi bir, bin yirmi iki… Evet, bu yüzden Ne söylemisti? Offf, hayir… Her Tarafta mi baslayacagim? Bir, iki, üç… Oyuncu İsmi, sonunda kaydini yapmak için lejyona geldin Gençligimizi düsünüyorum da… Ben o zamanlar burada, Horusland ’da yöneticiydim Hiç kuskum değil fakat, bir Valorian askeri olarak yükselebilir ve bir lejyoner olabilirsin

Moldun'un dedigi dogru olamaz Bunu 100000 defa daha mi yapmaliymisiz Zannedersem görevleri karistirdi kendisi! Her halikarda senin dedigin degil benimki dogru! Bu yüzden Loria ile kavga ettigimi söylemis miydim sana? Bu koskocoman bir hataydi Artik fazla geç Al, sana antrenman ayakkabilarimi veriyorum Benim bir zaman ihtiyacim olmayacak bunlara Gerçekte iyi ayakkabilardir bunlar! *

858,506Konular
983,038Mesajlar
33,108Kullanıcılar
nikosa123Son üye
Üst Alt