4Story Gerekli İkmal
Gorev veren: Eğitim Kampının Yoneticisi Remings
Seviye Aralığı: 5
Gorev Hedefi
Kilicli Kurt Adamlari avla, dort deri parcasi toparla ve Brendel'e gotur
Topla 4x Kurtadam derisi
Tanımlama
Eğitim Kampının Yoneticisi Remings:
Ikinci egitim zamani geldi : Asistanim Brendel'e git Yolda kurt adamlari yakala ve derilerini topla Brendel silahlari gelistirir ancak deri eksigi var su anda Buna benzer gorevi daha once de yapmistin, senin acindan zor olmasa gerek Kampa gidip Prull'a mal icin ricada bulunacagina kendin halledersen daha iyi olur sanirim
Oyuncu İsmi:
Derhal
Ceviklik kazandin, Brendel derisini aliyor bende onun icin iyi birseyler yapmis oluyorum Bir tasla iki kus vurmus oluyoruz! Eger sorun yasayacagini dusunuyorsan cevrendekileri fare ile secip, sag fare tusu ile gruba cagirabilirsin Birlikten kuvvet dogar
Gorev Odulu
Tecrube: 158EP
119 Altın
Sonuc Metini
Ah, son zamanlarda isminden sikca bahsedilen kisi sensin demek!
Gel! Cok memnun oldum! bana deri getiren bir misafiri agirlamaktan gercekten cok memnun olurum! Seni simdi gercekten ciddi bir egitime alacagim!
4Story
Gorev veren: Eğitim Kampının Yoneticisi Remings
Seviye Aralığı: 5
Gorev Hedefi
Kilicli Kurt Adamlari avla, dort deri parcasi toparla ve Brendel'e gotur
Topla 4x Kurtadam derisi
Tanımlama
Ikinci egitim zamani geldi : Asistanim Brendel'e git Yolda kurt adamlari yakala ve derilerini topla Brendel silahlari gelistirir ancak deri eksigi var su anda Buna benzer gorevi daha once de yapmistin, senin acindan zor olmasa gerek Kampa gidip Prull'a mal icin ricada bulunacagina kendin halledersen daha iyi olur sanirim
Oyuncu İsmi:
Derhal
Ceviklik kazandin, Brendel derisini aliyor bende onun icin iyi birseyler yapmis oluyorum Bir tasla iki kus vurmus oluyoruz! Eger sorun yasayacagini dusunuyorsan cevrendekileri fare ile secip, sag fare tusu ile gruba cagirabilirsin Birlikten kuvvet dogar
Gorev Odulu
Tecrube: 158EP
119 Altın
Sonuc Metini
Ah, son zamanlarda isminden sikca bahsedilen kisi sensin demek!
Gel! Cok memnun oldum! bana deri getiren bir misafiri agirlamaktan gercekten cok memnun olurum! Seni simdi gercekten ciddi bir egitime alacagim!
4Story
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.