iltasyazilim
FD Üye
4Story Birincil Görev
Ödev veren: Komanda Medeilos
Seviye Aralığı: 5
Tahsis Hedefi
Atlama geçidini kullan ve Lonbaley egitim kampina gidip General Oliver ile konus
Tanımlama
Komanda Medeilos:
Aktarma raporu tamamlandigina tarafından Lonbaley egitim kampinda bulunan General Oliver'e geri dönebilirsin ve oradaki görevlerine konsantre olabilirsin!Seviyen düsük oldugu için görevler fazla zorlama gelirse Gripan'a git ve mühür olmak için onun verdigi görevleri tamamla!
Oyuncu İsmi:
Evet!FakatSürekli tekrarlanan av birazcik
Komanda Medeilos:
Ne?Aralıksız tekrarlanan av can sıkıcı ve eglendirmiyor mu?Hm?Fazla ilginç!Çalismadan ödül değil!Kim bazi seylere katlanabilirse o yükselip ödülünü alacaktir!Anlasildi mi?!Bu bir oyun gelistiricisinin söyleyecegi bir gerekçe degil katiyen tabikide ! Ahm*öksürerekSimdi geri git!
Devir Ödülü
* Deneyim: 72EP
* 54
Netice Metini
Hm,geri dönmüssünKeter ile ilgili izlenimlerin neler,begendin mi?Basvurdun mu?
Transfer raporu görünüse göre tamamlanmisBir gün Keter'de görevlerini yapman gereken zamanda gelecekSimdi birincil görevin hakkinda konusalim *
Ödev veren: Komanda Medeilos
Seviye Aralığı: 5
Tahsis Hedefi
Atlama geçidini kullan ve Lonbaley egitim kampina gidip General Oliver ile konus
Tanımlama
Komanda Medeilos:
Aktarma raporu tamamlandigina tarafından Lonbaley egitim kampinda bulunan General Oliver'e geri dönebilirsin ve oradaki görevlerine konsantre olabilirsin!Seviyen düsük oldugu için görevler fazla zorlama gelirse Gripan'a git ve mühür olmak için onun verdigi görevleri tamamla!
Oyuncu İsmi:
Evet!FakatSürekli tekrarlanan av birazcik
Komanda Medeilos:
Ne?Aralıksız tekrarlanan av can sıkıcı ve eglendirmiyor mu?Hm?Fazla ilginç!Çalismadan ödül değil!Kim bazi seylere katlanabilirse o yükselip ödülünü alacaktir!Anlasildi mi?!Bu bir oyun gelistiricisinin söyleyecegi bir gerekçe degil katiyen tabikide ! Ahm*öksürerekSimdi geri git!
Devir Ödülü
* Deneyim: 72EP
* 54
Netice Metini
Hm,geri dönmüssünKeter ile ilgili izlenimlerin neler,begendin mi?Basvurdun mu?
Transfer raporu görünüse göre tamamlanmisBir gün Keter'de görevlerini yapman gereken zamanda gelecekSimdi birincil görevin hakkinda konusalim *
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.