Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

5 Dakikada Pizza

5 Dakikada Pizza
0
69

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
5-dakikada-pizza.jpg

5 Dakikada Pizza Tanımı İçin Malzemeler

• 3 adet hamur (fırından)
  • 1 adet sivri biber
  • 1 adet domates
  • 150 gram kadar kaşar
  • Bir baton sucuk
  • Yarım yemek kaşığı salça
  • Su yarım çay bardağı
  • 1 yemek kaşığı margarin en son üzerine dilimlenecek

5 Dakikada Pizza Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Hamuru pizza yapacağınız tepsiye margarin sürüp elle yayın.
  2. Salça ile suyu karıştırıp hamura yayın.
  3. Kaşarları dilimleyip dizin.
  4. Sucukları, biber ve domatesi de dilimleyip hamura serin.
  5. Bir kaşık kadar margarini üzerine kesip atın.
  6. 180 derecede pişirin. Gereçleri arttırabilirsiniz ben elimdekileri değerlendirdim.
  7. Çok pratik ve doyurucu oluyor. Deneyenlere afiyet olsun.
5 Dakikada Pizza Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

10 Dakikada Omlet Pizza Tanımı İçin Malzemeler 1 çay bardağı unYarım çay bardağı süt2 adet yumurtaTuz1-2 kol ince kıyılmış maydanozKüçük kase yeşil zeytin4-5 tane siyah zeytinKüçük kase sucuk1 adet küçük kapya biberKaşar peyniri1 yemek kaşığı zeytinyağı 10 Dakikada Omlet Pizza Tanımı Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
5 Dakikada Pizza Tarifi İçin Malzemeler 1 adet yumurta3 yemek kaşığı yoğurt3 fincan unYarım çay kaşığı kaşığı kabartma tozuBir tane küp şekerAzcık tuz Üzeri için; 1 tane yeşil yeşil biber2 tane mantar3-4 dilim sucuk sosisZeytin istersenizKaşar peyniri rende 5 Dakikada Pizza Tarifi Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
Lavaş Pizza (8 Dakikada Pişir, Daha Pratiği Yok) Tanımı İçin Gereçler 2 adet lavaş (ben 4 lavaştan 2 adet pizza yaptım 4 kişilik oldu) Üzeri için; Rendelenmiş kaşar (birazı iki lavaşın ortasına, geri kalanı pizzanın üzerine)Zeytin (küçük kase)2 adet yeşil biber1 adet domatesSucuk, sosis Pizza...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Taş Fırın Pizza 5 Dakikada Pişiyor Tarifi İçin Malzemeler Hamuru için; 550-600 gram un350-400 ml. ılık su1 tatlı kaşığı tuz1 paket maya (Veya 1/2 (yarım) paket yaş maya )1 yemek kaşığı zeytinyağı Domates sos için; 1 su bardağı domates püresi2 yemek kaşığı zeytinyağı1 çay kaşığı tuz1 tatlı k...
Cevaplar
0
Görüntüleme
229
Pizza Poğaça Tanımı İçin Gereçler Hamuru için: 1 adet yaş maya1 su bardağı ılık süt1 su bardağı sıvı yağ1 su bardağı ılık su1 yumurta akı3 yemek kaşığı şeker1 yemek kaşığı tuz6-7 su bardağı un İç gereci: 1-2 adet domates3-4 tane yeşil biberDilediğiniz kadar sucukKaşar peynir Pizza Poğaça...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt