Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

5 Rat Serisi

5 Rat Serisi
0
77
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

• Kilitli
https://anonfiles.com/NfHai92cu0/Brazzers_Data_Leak_928K_BreachedData_txt Alın la beleş ama satmayin forumdas.com.tr Sanalın Kalbi
Cevaplar
2
Görüntüleme
136
  • Kilitli
Selamlar hocam istediğiniz tür rat var ise sağlayabilirim her türlü rat var gençler. :D
Cevaplar
19
Görüntüleme
365
  • Kilitli
Arkadaşlar rüya tabirlerine falan baktım hatta 2020'de bir arkadaş turkhackteam'de konu açmış rüyada rat yedim diye. Benimkisi rüyada televizyondan yediğim rat bilgisayarıma geçiyor ve windows sesleri geliyor sürekli sonra televizyonda your system hacked falan yazıyor altıma sıçarak uyandım...
Cevaplar
4
Görüntüleme
111
  • Kilitli
?[SRC] BIODOX ?[SRC] Zombie Slayer ?AndroRAT ?Babylon 1.6.0.0 ?BatchNeT + Source ?Beast 2.06 ?Blackshades 5.4 Private ?Blackshades Public Edition ?Blackshades v 5.4 Private ?Blizzard 1.2 ?BlueBanana ?bRAT + Source ?bRAT ?Cybergate 1.8 ?Dark Comet 4.0...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
  • Kilitli
*** *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli hakka sahip değilsiniz. Forum konusunu ziyaret edin! *** Rat ın Şifresini vermeyi unutmuşuz hakkınızı helel edin Şifre=hack1ngt0ols
Cevaplar
84
Görüntüleme
950
858,505Konular
982,792Mesajlar
30,593Kullanıcılar
ilker2v8Son üye
Üst Alt