
6 + Zerzevat Çorbası Tanımı İçin Materyaller
- 1 adet küçük uzunluk havuç
- 1 adet küçük uzunluk patates
- 1 parça(dal) brokoli
- 1/2 (yarım) yemek kaşığı zeytinyağı
- 1.5 su bardağı su
6 + Zerzevat Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle bütün sebzelerimizi güzelce yıkayıp küçük dilimler halinde doğruyoruz.
- Minik bir tencereye sebzelerimizi koyup üzerine 1. 5 su bardağı soğuk suyu ve zeytinyağını ek edip tencerenin kapağını kapatıp kısık ateşte pişirmeye bırakıyoruz.
- Sebzeler yumuşayınca altını kapatıp blendrdan geciriyoruz. Ben bu evrede tel süzgeç kullanıyorum ????. Ilıyınca miniklerimize yedirebiliriz. Afiyet bal şeker olsun ????.