Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

6 + Sebze Çorbası

6 + Sebze Çorbası
0
52

Garfield

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
42,750
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
80
6-sebze-corbasi.jpg

6 + Zerzevat Çorbası Tanımı İçin Materyaller

  • 1 adet küçük uzunluk havuç
  • 1 adet küçük uzunluk patates
  • 1 parça(dal) brokoli
  • 1/2 (yarım) yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1.5 su bardağı su

6 + Zerzevat Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Öncelikle bütün sebzelerimizi güzelce yıkayıp küçük dilimler halinde doğruyoruz.
  2. Minik bir tencereye sebzelerimizi koyup üzerine 1. 5 su bardağı soğuk suyu ve zeytinyağını ek edip tencerenin kapağını kapatıp kısık ateşte pişirmeye bırakıyoruz.
  3. Sebzeler yumuşayınca altını kapatıp blendrdan geciriyoruz. Ben bu evrede tel süzgeç kullanıyorum ????. Ilıyınca miniklerimize yedirebiliriz. Afiyet bal şeker olsun ????.
6 + Zerzevat Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Bebekler İçin Lezzetli Zerzevat Çorbası +6 Tanımı İçin Materyaller Yarım soğanYarım havuç1 küçük patates2 tatlı kaşığı tel şehriye1 tatlı kaşığı irmik ( bebek irmiğide olur)1 tatlı kaşığı pirinç unu ( tepeleme olmayacak formda )Yarım litre su ( kıvamına nazaran arttırabilirsiniz)1 küp peynir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Brokoli Çorbası Tanımı İçin Materyaller 400 gram brokoli1 adet orta uzunluk havuç1 adet orta uzunluk patates1 adet soğan1-2 diş sarımsak6 su bardağı sıcak su1 su bardağı süt1 yemek kaşığı tereyağı3 yemek kaşığı zeytinyağı1 yemek kaşığı unTuz, karabiber ( damak zevkine nazaran kullanabilirsiniz)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Mantarlı Zerzevat Çorbası Tanımı İçin Malzemeler 2 adet orta uzunluk havuç1 adet kabak1 adet küçük uzunluk patates3 adet mantar3 su bardağı et suyu yada olağan su1 tatlı kaşığı tuz1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber1 yemek kaşığı zeytinyağı1 yemek kaşığı tereyağı Mantarlı Zerzevat Çorbası Tanımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
Tavuk Etli Kremalı Zerzevat Çorbası Tanımı İçin Malzemeler 1 adet tavuk but1 adet orta uzunluk kereviz1 adet havuç1 kol pırasa1 yemek kaşığı tereyağ2 yemek kaşığı un1 kutu sıvı krema(200ml)Tuz6 su bardağı su (Tavuğu haşladığımız suyu kullandım, şayet çorbanın kıvamı katı olursa biraz daha su ek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Yoğurtlu Zerzevat Çorbası Tanımı İçin Materyaller 1 adet havuç1 adet kabak1 adet kırmızı biber1 adet çarliston biberDereotu2 yemek kaşığı tereyağıTuz Terbiyesi için; 1 adet yumurta1 yemek kaşığı un2,5 su bardağı yoğurt3 su bardağı su Yoğurtlu Zerzevat Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
858,499Konular
982,584Mesajlar
30,351Kullanıcılar
kerimcan98Son üye
Üst Alt