Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

7 Aylık Bebekler İçin Yulaf Lapası

7 Aylık Bebekler İçin Yulaf Lapası
0
119

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90

7 Aylık Bebekler İçin Yulaf Lapası Tanımı İçin Malzemeler

• 1 çorba kaşığı yulaf (Ben ince öğütülmüş kullandım)
  • Yarım muz
  • İsteğe nazaran 1 çorba kaşığı pekmez (1 yaş ve üzeri için bal)
  • Kaynar su (1 yaş ve üzeri için süt)

7 Aylık Bebekler İçin Yulaf Lapası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Yulafı bir cezveye ekledim.
  2. Üzerini biraz geçecek kadar kaynar su ekleyip, 5 dakika kadar karıştırarak pişirdim.
  3. Ayrı bir tabakta muzu düzgünce ezdim.
  4. Üzerine yulafın suyundan 1 tatlı kaşığı kadar ekleyip, tekrar ezerek yumuşattım.
  5. En son yulaf ile muzu birbirleriyle karıştırdım.
Not: Muzun kendi tadı olsun diye pekmez kullanmadım.

7 Aylık Bebekler İçin Yulaf Lapası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Meyveli Yulaf Lapası Tanımı İçin Malzemeler 2 tatlı kaşığı bebek yulaf ezmesiOrta uzunluk yarım elma1 tatlı kaşığı pekmez1 çay kaşığı öğütülmüş ceviz (+8 ay) Meyveli Yulaf Lapası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Yulafı tencereye alalım üstünü geçecek kadar su uygunca lapa olana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Cennet Hurmalı Yulaf Lapası Tanımı İçin Materyaller 3 yemek kaşığı yulaf1 su bardağı süt1 tatlı kaşığı bal1 tane cennet hurması Üzeri için Hindistan cevizi Cennet Hurmalı Yulaf Lapası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Ben yulafı robottan geçirdim un haline getirdim, küçük bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
Yulaf Lapası Tarifi İçin Malzemeler 3 yemek kaşığı yulaf1 su bardağı süt1 adet muzİsteğe bağlı 1 tatlı kaşığı kakao Üzeri için; 1 adet muzun yarısı içine yarısı üzerine süslemek içinFrambuazKeten tohumuChia tohumuCeviz Yulaf Lapası Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Yulafı, sütü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Muzlu Kakaolu Yulaf Lapası Tanımı İçin Gereçler 1 adet muz1/2 (yarım) su bardağı yulaf ezmesi1 su bardağı süt1 yemek kaşığı kakao1 yemek kaşığı bal yahut pekmez4-5 kare şekersiz çikolataHindistan cevizi Muzlu Kakaolu Yulaf Lapası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Muzu ezelim ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Kahvaltılık Yulaf Lapası Tanımı İçin Materyaller 1 su bardağı süt4 yemek kaşığı yulaf ezmesi1 tatlı kaşığı kakao1 çay kaşığının ucuyla tarçın1 tatlı kaşığı bal1 adet iri uzunluk muz4- 5 adet çilekCeviz kırığı Kahvaltılık Yulaf Lapası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Öncelikle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
858,478Konular
981,301Mesajlar
29,565Kullanıcılar
Üst Alt