8 aylık gebe kadının sınavda doğum sancısı tuttu Sınavı esnasında doğum sancısı tutunca hastaneye kaldırılan 8 aylık gebe kadının durumunun iyi olduğu bildirildi Verdana, Geneva, Arial, SansserifManisa'da, Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi ikmal sınavı sırasında doğum sancısı tutunca hastaneye kaldırılan 8 aylık gebe kadının durumunun iyi olduğu bildirildi Sınavda sancılanarak 112 Acele Destek ekibinin ambulansıyla Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak çare altına alınan Leyla Aksu Budak'ın (29) afiyet durumunun iyi olduğu öğrenildi Müşahede aşağı tutulan Leyla Aksu Budak, sınav sırasında bir anda fenalaştığını, durumu ağrılaşınca sınavı vazgeçmek zorunda kaldığını ifade ederek, ''8 aylık hamileyim Demin doğum günüm gelmediği için sınava girmek istedim Sınavı da maalesef kaybettim Sağlık Durumu olsun'' dedi Kendisi gibi açık öğretim öğrencisi olan eşi Hakan Budak'ın (29) ise bir diğer okulda sınavda olduğu için eşinin durumunu imtihan bittikten sonradan öğrendiğini, hastaneye koşarak geldiğini ve eşinin iyi olduğunu görünce rahatladığını söyledi Hakan Budak, ''Sınavda cep telefonunum kapalı olduğu için eşinin durumunu sınav sonrasında öğrendim Birincil duyduğumda fazla korktum Fakat eşimin iyi olduğunu görünce rahatladım Yapılan tetkiklerin sonucuna tarafından hareket edeceğiz'' dedi Verdana, Geneva, Arial, Sansserif Verdana, Geneva, Arial, Sansserifinternethabercom
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.