Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

81 İle Yazı Gönderildi! Bakan Özer'den 'Muaf Tutulacaklar' Açıklaması

81 İle Yazı Gönderildi! Bakan Özer'den 'Muaf Tutulacaklar' Açıklaması
0
78

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
80
s-c8beecb71097db087b14fb169d9e2ad889c7ac6b.jpg

Milli Eğitim Bakanlığınca, Kovid-19 salgınının devam ettiği süre dahilinde, kronik rahatsızlığını sağlık kurulu raporuyla belgelendiren öğrenciler ile özel eğitim ihtiyacı olan öğrenciler, velilerinin yazılı talebi dikkate alınarak okula devamsızlıkla ilgili hükümlerden muaf tutulacak.

Similar threads

Milli Eğitim Bakanlığı'nca (MEB), lise, ortaokul ve ilkokullarda devamsızlık için yeni bir karar çıkarttı. Koronavirüs pandemi süreci devam ettiği taktirde belirli öğrenci gruplarının devam zorunluluğundan muaf tutulacağı ifade edildi. MEB'e bağlı okullarda öğrencilerin 10 gün özürlü 10 gün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Milli Eğitim Bakanlığınca, "Okullarda Kovid-19 Pozitif Vaka Çıkması Durumunda Yapılması Gereken Uygulamalar" rehberi 81 İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne gönderildi. Milli Eğitim Bakanlığı, 81 İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ‘Okullarda Kovid-19 Pozitif Vaka Çıkması Durumunda Yapılması Gereken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Milli Eğitim Bakanı Özer, '7 Şubat'ta, 81 ilde tüm sınıf seviyelerinde yüz yüze eğitime devam edeceğiz. Omicron ve vaka sayılarından dolayı yüz yüze eğitime ara vermeyeceğiz' dedi. Artan corona virüs vakaları nedeniyle okullarda yarıyıl tatili uzayacak mı? Yüz yüze eğitime ara verilecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Yüz yüze eğitimle yürütülecek eğitim ve öğretim faaliyetlerine iştirak isteğe bağlı olacak ve devam mecburiliği aranmayacak. Ulusal Eğitim Bakanlığınca (MEB),kademeli yüz yüze eğitime geçiş kapsamındaTürkiye genelinde ilkokullarda tüm sınıf düzeylerinde, ortaokul 8. ve lise 12. sınıflarda 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının 21 olduğunu bildirdi. Koca, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan, "Son 24 saatte 2 bin 953 şüpheliye test yapıldı. 277'si pozitif çıktı. Hasta sayımız 947'ye ulaştı. Yaşlı hastalarımızdan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
858,506Konular
983,089Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt