Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

9-10-11 Mart okullar tatil mi

9-10-11 Mart okullar tatil mi
0
120

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Mart 2019 kar tatili,
9 Martta okullar tatil mi
10 Martta okullar tatil mi
11 Martta okullar tatil mi

Bu sabahtan saat 10 itibariyle Konya'da da ilk ve orta dereceli okullar eğitime ara verdiğini açıkladı Merak edilen konu hangi illerde ne süreyle okulların tatil olduğu yönünde
Bizde sizler için araştırdık İşte Türkiye genelinde tatil olan okullar ve tatil süreleri

Konya 9 Mart10 Mart Kar Tatili

Konya'da da okullar kar sebebiyle bugün ve yarın tatil edildi

Boluda 9 Mart10 Mart Kar Tatili

Bolu'da kar yağışı nedeniyle, merkez ve ilçelerde taşımalı eğitim 2 gün tatil edildi Yani 9 ve 10 Martta öğrenciler 2 gün izinli sayılacak

Çorumda 1011 Mart Kar Tatili

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, ilçede sürekli kar yağışı ve buzlanma sebebiyle ilçe merkezi ve köylerdeki birincil ve orta dereceli okullarda eğitime perşembe ve cuma günleri ara verildi

Bursada 9 Mart Kar Tatili

Bursa'da kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar bir gün tatiledildi Bursa Valiliği'nden yapılan yazılmış açıklamada, Yaşanan yoğun kar yağışı sebebiyle Bursa'da ilk ve orta öğretime 1 gün ara, halk kurum ve kuruluşlarında çalışan engellilere de bir gün yönetimle ilgili müsade verilmiştirdenildi Kar yağışının devam etmesi halinde eğitime yarın da ara verilebileceği belirtiliyor

Karamanda 9 Mart Kar Tatili

Karaman'ın il genelinde bugün okulların tatil edildiğini gösteren Altun, ''Öğleden daha sonra Sayın Valimiz başkanlığında toplanıp bir değerlendirme yapacağız Hava böyle devam ederse bu tatili uzatabiliriz'' dedi

Çankırıda 9 Mart Kar Tatili

Açıklamada, il genelinde birincil ve orta dereceli okulların, Çarşamba günü bir gün vakit ile tatil edildiği belirtildi Hem, millet kurum ve kuruluşlarında atama yapan engellilerin de bir gün vakit ile izinli olduğu açıklama edildi

Bilkent Üniversitesinde 9 Mart Kar Tatili

Başkentteki kar ve tipi nedeniyle Bilkent Üniversitesinde eğitime bir gün ara verildi Bilkent Üniversitesi Rektörü Prof Dr Abdullah Soy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ankara'da sabahleyin saatlerinden bu yandan süren kar ve tipi nedeniyle Çarşamba günü üniversitede eğitim yapılmayacağını bildirdi

Kırıkkalede 9 Mart Kar Tatili

Kırıkkale'de kar yağışı nedeniyle okullar bir gün tatil edildi Şiddetli kar yağışı nedeni ile Milli Eğitim Müdürlüğü'nün teklifi üstüne valilik kararıyla ilköğretim ve ortaöğretim okulları çarşamba günü tatil edildi Keza ulus kuruluşunda çalışan özürlülere de bir gün yönetimle ilgili izin verildi

Burdurda 9 Mart Kar Tatili

Burdur'daki yoğun kar yağışı sebebiyle taşımalı eğitim bahşedilen il merkezindeki 9 okulda eğitime bir gün ara verildi Burdur Milli Eğitim Müdürü Recep Yiğit, AA muhabirine yaptığı açıklamada, köylerden getirilen öğrencilere il merkezinde taşımalı eğitim bahşedilen 9 okulun yarın tatil edildiğini bildirdi

Ispartada 9 Mart Kar Tatili

Isparta'da kar yağışı nedeni ile okullar tatil edildi Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak çarşamba günü okulların bir gün süreyle tatil edildiğini bildiren Yılmaz, sonraki gün için ise saat 1700'de yeni bir kararın alınacağını kaydetti

Denizlide 9 Mart Kar Tatili

Denizli'ye tabi Bekilli, Çivril, Kale ilçelerinde yoğun kar yağışı sebebiyle okullar bir gün tatil edildi

Tekirdağ 9 Mart Kar Tatili

Çorlu ve Çerkezköy'de hava muhalefeti nedeniyle eğitime bir gün ara verileceği bildirildi

Kütahya 9 Mart10 Mart Kar Tatili

Kütahya'da etkin olan kar yağışı ve tipi sebebiyle 103 köy yolu ulaşıma kapanırken, Aslanapa, Altıntaş ve Dumlupınar ilçelerinde de ilk ve orta dereceli okullar ile anaokulları çarşamba günü tatil edildi

öte yandan, Kütahya Valiliği ve Domaniç Kaymakamlığı, il merkezi ve Domaniç ilçesinde yarın için birincil ve orta dereceli okullar, anaokulları, yaygın eğitim kurumlarının tatil edildiğini duyurmuştu Aslanapa, Altıntaş ve Dumlupınar Kaymakamlıkları da okulların çarşamba günü tatil edilmesine karar verdi

Kütahya ’nın Altıntaş, Domaniç ve Simav ilçelerinde yoğun kar yağışının etkisini sürdürmesi sebebiyle okulların yarın tatil edilmesi kararlaştırıldı
Kastamonu 9 Mart Kar Tatili

Kastamonu'da Çatalzeytin İlçesi'nde ise çarşamba günü okullar tatil edildi

Ankarada 9 Mart Kar Tatili

Ankara Valiliği il genelindeki okulların çarşamba günü tatil olduğunu bildirdi Valilikten yapılan yazılı açıklamada,Ankaraİl Hıfzısıhha Kurulu'nun aldığı karar ile Ankara genelindeki devlete ait ve özel birincil ve orta dereceli okullar, yaygın eğitim kurumları ile anaokulları ve kreşlerin 1 gün zaman ile tatil edilmesinin kararlaştırıldığı belirtildi

Ordu 9 Mart10 Mart11 Mart Kar Tatili

Ordu'da etkili olan kar yağışı daha önce 4 ilçede eğitimi aksatırken şu anda merkez ilçedeki köyler dahil Ordu genelinde okulların kapanmasına neden oldu Fatsa, Perşembe, Gülyalı ve Ulubey hariç diğer bütün ilçelerde eğitime 1 ila 3 gün ara verildi

Ordu Ulusal Eğitim Müdürü Yılmaz Uzun tarafından yapılan açıklamaya kadar Akkuş'ta 3, Çaybaşı'nda 2 gün, Korgan'da salı öğleden sonra geçerli elde etmek üzere 1,5 gün, İkizce'de 2 gün, Ünye'de ise belde ve köylerinde 2,5 gün eğitimöğretime ara verildi

Afyonda 9 Mart Kar Tatili

Afyonkarahisar'da kar yağışı sebebiyle birincil ve ortaöğretim okulları 1 gün süreyle tatil edildi Valilikten yapılan yazılı açıklamaya kadar, şehirde devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle ilköğretim ve ortaöğretim okulları 1 gün süreyle tatil edildi

Hakkaride 9 Mart10 Mart Kar Tatili

Hakkari'de yoğun kar yağışı dolayısıyla eğitime ara verildi Hakkari Valisi Muammer Türker, şehir merkeziyle ilçelerdeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 2 gün süreyle ara verildiğini bildirdi

Vanda 9 Mart10 Mart Kar Tatili

Yoğun kar yağışı ve tipi yüzünden Van'ın Başkale ilçesinde 1, Van'ın Çatak, Hakkari merkez ve ilçelerindeki ise 2 gün okullar tatil edildi

Samsunda 9 Mart Kar Tatili

Yurdun büyük bölümünü etkisi altına bölge kar yağışı, Samsun'un ilçelerinde de hayatı etkiliyor Ladik ilçesinde devamlı kar yağışı nedeniyle birincil ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildi Ladik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 9 Mart Çarşamba günü okulların tatil edildiğini, öğrencilerin 10 Mart Perşembe günü ders başı yapacağını açıkladı

Çanakkalede 9 Mart Kar Tatili

Çanakkale kent merkezinde şiddetli yel, Çan ve Yenice ilçelerinde ise kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi Çan Kaymakamlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, sabah saatlerinde başlayan ve halen devamlı kar ve tipi nedeniyle kriz merkezi oluşturulduğu belirtildi Açıklamada bin 100 öğrencinin taşımalı eğitim dahilinde ilçeye geldiği, ilk ve orta öğretime çarşamba günü ara verilmesinin kararlaştırıldığı bildirildi

Hacettepe Üniversitesi 10 Mart Kar Tatili

Hacettepe Üniversitesi ’nden yapılan yazılı açıklamada, üniversitenin tüm kampüslerinde yoğun kar yağışı sonucu oluşan ulaşım güçlükleri nedeniyle, 10 Mart 2019 Perşembe günü eğitime bir gün süreyle ara verildiği duyuruldu

Ovacıkta 10 Mart Kar Tatili

AA muhabirinin İl Ulusal Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Ovacık ’ta etkili kar yağışının ulaşımı negatif etkilemesinden okullar yarın 1 gün süreyle tatil edildi

Kamu kurumlarındaki engelli personelin de yarın yönetimsel izinli sayılacağı bildirildi

Süleyman Demirel Üniversitesinde 10 Mart Kar tatili
üniversitenin kampüsünde yoğun kar yağışı sonucu oluşan ulaşım güçlükleri nedeniyle, 10 Mart 2019 Perşembe günü eğitime bir gün süreyle ara verildiği duyuruldu *