Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

a Değil A Lütfen..!!! ]Herkez Tekrar Bakması Ricası İle[

a Değil A Lütfen..!!! ]Herkez Tekrar Bakması Ricası İle[

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Arkadaşlar sizlerden özel bir ricam olacaktır belki bazı arkadaşlarımız dikkat etmedikleri için bazıları belki farkında amann ne olacak modundalar ama ALLAH yazarken lütfen a ile değil A ile yazalım hatta mümkünse ALLAH yazalım elimden geldiğinde ben dikkat ettirmek için gayret gösteriyorum ancak gözümden kaçan şeyler olabiliyor sizden ricam budur ki ne kadar gereksiz şeyleri sırf göze çarpsın diye bazı şeyleri büyük harflerle veya Büyük başlayarak devam ediyor önemli ve benim canımı inanın çok sıkan konuların başında geldiği için ben bunu yazma gereği duydum

İlgi göstereceğiniz ve hoş karşılayacağınızı düşünürek açtım konuyu eğer ki açmış olduğum bu konudan rahatsızlık duyan sanane isteyen istediği gibi yazar diyen olursa lütfen pm atsın konuyu kaldırırım

Bu konu hakkında başka birisi bile gelip bunu soylemiş olsa ben yine aynı şekilde bu konuyu açardım

Teşekkür Ederim!

858,505Konular
982,809Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt