Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Abartısız Kaşık Kaşık Yediren Kısır Tarifi

Abartısız Kaşık Kaşık Yediren Kısır Tarifi
0
94

dadaş

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,091
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
70

Abartısız Kaşık Kaşık Yediren Kısır Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı ince bulgur
  • 1 çay bardağı zeytinyağı
  • 1 adet soğan yahut 3 kol taze soğan
  • 1 adet büyük domates
  • 2 adet salatalık
  • Yarım mor lahana
  • 9-10 kısım marul
  • 8-9 tane kornişon turşu (İsteğe bağlı)
  • 1 yemek kaşığı dolusu domates salçası
  • 2 yemek kaşığı dolusu biber salçası
  • 1 adet limon suyu (Yarısı mor lanana için)
  • 2 yemek kaşığı nar ekşisi
  • Yarım demet maydanoz
  • Kırmızı biber
  • Köfte baharatı
  • Karabiber
  • Pul biber
  • Tuz

Abartısız Kaşık Kaşık Yediren Kısır Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. İnce bulguru kaynamış suyla ıslayarak üzeri kapalı halde bekletelim.
  2. Mor lahanayı ince halde dilerek tuz ve biraz limon suyuyla ovalayalım.
  3. Diğer bütün materyalleri ince ince doğrayarak baharatları, limon suyu ve nar ekşisini ekleyelim.
  4. Islanmış olan bulgurumuza salçasını koyarak güzelce yoğuralım yağını da dökerek (Yağımızı kızartmadan ekleyelim bu formda hafif ve daha lezzetli oluyor) yoğurmaya devam edelim.
  5. Hazırlamış olduğumuz salatasını da ekleyerek karıştıralım. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.
Abartısız Kaşık Kaşık Yediren Kısır Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Kaşık Kaşık Yediren Kısır Tarifi İçin Malzemeler 3 çay bardağı kısırlık bulgur2,5 su bardağı sıcak su ( 500 ml )1 tatlı kaşığı biber salçası1 tatlı kaşığı domates salçası2 orta boy domates ( kış olduğu için ben yazın yapmış olduğum domates konservesi kullandım )yarım demet maydanoz6 yaprak taze...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
Restaurant Yolu Piyaz Salatası (Kaşık Kaşık Yediren Salata) Tanımı İçin Materyaller 1 su bardağı kuru fasulye1 tane mor soğan ya da beyaz soğan2 kol taze soğan5 kısım maydanoz5 kol dere otu1 tane domates1 tane limon4 yemek kaşığı zeytinyağı1 tatlı kaşığı sumak1 çay kaşığı pul biber1 tatlı kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Yedikçe Yediren Enfes Kısır Tanımı İçin Malzemeler 2 su bardağı ince bulgur Islatmak için; 1 adet soğan4 su bardağı su3 yemek kaşığı salça1 yemek kaşığı tuz1 yemek kaşığı karabiber İç harcı için; 8 kısım marulYarım demet maydanoz2 adet havuç3 yaprak kırmızı lahana4 kol taze soğan2 adet limon...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Şalgamlı Kısır Tanımı İçin Malzemeler 2 su bardağı ince bulgur2.5 su bardağı acısız şalgam suyu1 kutu konserve mısır8-10 adet kornişon turşu4 kısım taze soğan1/2 (yarım) demet maydanoz1/2 (yarım) demet dereotuTuz, karabiberZeytinyağıYarım limonun suyuNar ekşisi (arzuya göre) Şalgamlı Kısır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Doritoslu Kısır Tako Tanımı İçin Gereçler Kısır için; 1, 25 su bardağı köftelik ince bulgur1 su bardağı sıcak su1 çay bardağından 1 parmak eksik zeytinyağı1 buçuk tatlı kaşığı sumak1 çay kaşığı nane1 tatlı kaşığı tuz2 çay kaşığı pul biber1 kaşık dolusu tatlı biber salçasıYarım çay kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
858,496Konular
981,666Mesajlar
29,735Kullanıcılar
TanselSon üye
Üst Alt