Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ablam olur musun?...:(

Ablam olur musun?...:(
0
54

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ablam olur musun?:( Küçüklüğümden beri defalarca keşke demişimdir Keşke bi ablam olsaydı Derdimi anlatabilicem, sıkıntımı paylaşabilicem bi ablam olsaydı Sevincimi paylaşabilicem bi abla En basitinden kıyafetlerimi paylaştığım Bi abim var lakin ona ne anlatabilirim ki Anlattım doğrusu ben ona bi sevdiğimin olduğunu söyledim konuşmaya çalıştım fakat abi ya hani dinlemedi kestirdi attı kızdı, bağırdı yalnızca Çevremde çok var 2 kız kardeş kimi fazla ii anlaşıyo kimi tabiri caizse kedi köpek gibi Birbirlerinden kıyafet kıskanıyolar Ancak ben bi ablam olsaydı paylaşabilseydim die pek fazla istemişimdir ama Neyse sanırım birazcık saçmaladım İçimden geldi bunu kâğıda dökmek laf kalabalığı yaptıysam kusura bakmayın Yalnızca şunu çağırmak istiyorum: Kan bağı olmasada ablam olur musun?ablamolurmusun5c517ab0d746calt :( Frown :(  

858,506Konular
982,855Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt