iltasyazilim
FD Üye
Yaşım 21 Benim söle bir sorunum var Ellerimde ve ayaklarımda yani vücüdun bir kaç uygun titremeler oluyor özellikle ( ellerde kol ve ayaklarda ) Bunun için cok takıntım oluyor aşırı derecede etkileniyorum milletin neden titrior falan filan gibi konusmalarından ama bu olay bende kendimi bildim bileli var ailemdede var Baba tarafında yani babam ve babaannem bu sekilde onlardada titremeler var Kafama takmıyordum fakat yaşım ilerledikçe zihin ermeye başladı ve Sorunlar artmaya basladı Örneğin Bir meslek yaparken , ağır birşey kaldırır ve indirirken , heyecan veya panik yaptığımda , ve sinirlendim zaman olan birşey bu saydıklarımın hepsinde rastlıyorum ben bu titremelere aşırı derecede oluyor ağır birşey kaldırdıktan sonradan filan yani o titremeleri engelliyemiyorum özlem dışı oldu için Kimi akrabalarım genetik felan diyorlar ama ben bunu kesinkes öğrenmek istiyorum neden oluyor ve tedavisi nedir ne yapmam lüzumlu anlamış değilim Psikolojik die düşündüm ve 1 kaç ay önce bir psikiyatriye gittim dedim böle böle hekim dedi ressammı olucan yok diyerek derdimi anlattım böle böle bi kaç hap yazdı sakinleştiri gibi buhran gibi ilaçlar filan hiçbir yararını görmedim hatta ilaçlar bittiğinde daha cok başımı döndürüyordu yolda yürürken ayyaş gibiydim ilaçları kullanmadım çöpe attım cünkü benim psikolok ile alakalı birşey olmadını anladımAllah adamı psikiyatriye düşürmesin Uzun lafın kısası ne yapmam lazım bu konuda Nöroloji die birşey duydum internetten araştırdımda hap tedavisi felan ameliyat gibi şeyler duydum Nöroloji ve doktorları için vs Bu konuda bana muavin olurmusunuz bu dek yazıyı okuduktan sonradan LÜTFEN Yardımlarınızı Önerilerinizi ve Yorumlarınızı Bekliyorum