![aci-biberli-cacik.jpg](https://i.nefisyemektarifleri.com/2021/10/20/aci-biberli-cacik.jpg)
Acı Biberli Cacık Tanımı İçin Gereçler
- 10 kaşık yoğurt
- 2 adet salatalık
- 1 tatlı kaşığı karabiber,tuz
- 1 kaşık limon suyu
- Yeteri kadar su
Acı Biberli Cacık Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle yoğurdu sulu olacak formda yani sizin için uygun olan kıvama gelene kadar çırpın.
- İçine tuz, karabiber, limon suyu koyup biraz daha çırpın.
- Salatalıkları yıkayın soyun ve rendeleyin.
- Rendelediğiniz salatalığın suyunu güzelce sıkın ve yoğurda ekleyip karıştırın ve tadına bakıp dolaba koyup soğutun.
- Servis tabağına koyup üzerine acı pulbiber koyup servis edin. Afiyet olsun
.