Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Açık Öğretim Lisesi 2009-2010 Eğitim-Öğretim Yılı I. Dönem Yeni Kayıt İşlemleri

Açık Öğretim Lisesi 2009-2010 Eğitim-Öğretim Yılı I. Dönem Yeni Kayıt İşlemleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
TC
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI

DUYURU

Bakanlığımız Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü, Ölçe Değerleme ve Açık Öğretim Kurumları Daire Başkanlığı'na tabi Açık Öğretim Lisesine belirli ama öğrencilik durumları silik olan öğrenciler ile ilk kez kayıt yaptıracak olanlar için yeni tescil işlemleri yapacaktır

Açık Öğretim Lisesi 2010 eğitimöğretim yılı I dönem yeni tescil işlemleri, 10 Ağustos 02 Ekim tarihleri arasında il ve ilçelerde yer alan Halk Müziği Eğitimi Merkezi Müdürlüklerinde yapılacaktır

Kamuoyunun bilgisine sunulur

Alıntıdır *

Similar threads

Açık Öğretim Lisesi AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ TARİHÇESİ Açık Öğretim Lisesi 1992 yılında kurulan uzak öğretim teknolojilerini kullanarak lise öğrenimi veren ve bu hizmeti merkezi sistemle yürüten, Film Radyo ve Televizyonla Eğitim Başkanlığı bünyesinde bulunan bir kuruluştur Film Radyo ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Kimler Açık Öğretim Lisesine Gidebilir? Açık Öğretim Lisesine nasıl Kayıt Olunur? AÖL Kayıt Şartları Nelerdir? 1) Denklik İşlemleri: Yurtdışında Öğrenim Gören Öğrencilerin Denklik İşlemleri; a) Yurtdışındaki okullardan dargın olan öğrenim belgelerinin incelenerek doküman sahibinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Açık Lise II Dönem Kayıt Yenileme İşlemleri 2019, 2019 Açık Lise II Dönem Kayıt Yenileme İşlemleri Açık Öğretim Lisesi Egzersiz takviminde 2010 2019 Eğitim Öğretim yılı II Dönem Tescil Yenileme tarihleri 25 Şubat 11 Mart 2019 olarak belirlendi Açık Lise tescil onarım işlemleri aşağıdaki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
2019 2019 Açık Öğretim Lisesi Yeni Kayıt Kılavuzu 2019 Açık Öğretim Lisesi Yeni Tescil işlemleri 23 Ocak 03 Şubat 2019 tarihleri arasında yapılacaktır 20192019 Açık Lise Yeni Tescil Kılavuzuna aşağı verilen linkten ulaşabilirsiniz 2019 2019 Açık Lise Yeni Kayıt Kılavuzu için BURAYA...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Açık Öğretim Lisesi 2010 Öğretim Yılı 1Dönem Imtihan Tarihleri AÖL 2010 Yılı Sınavları Ne Zaman Eğitimlerini Açık Öğretim Lisesi'nde sürdüren öğrencilerin 1Dönem Sonu Sınavları 1617 Ocak 2010 tarihlerinde CumartesiPazar günleri sabah ve öğleden sonra edinmek üzere dört oturumda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
858,509Konular
980,831Mesajlar
30,685Kullanıcılar
CaniSon üye
Üst Alt