Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Açık Öğretim Lisesi 2009-2010 Öğretim Yılı Sınav Tarihi

Açık Öğretim Lisesi 2009-2010 Öğretim Yılı Sınav Tarihi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Açık Öğretim Lisesi 2010 Öğretim Yılı 1Dönem Imtihan Tarihleri
AÖL 2010 Yılı Sınavları Ne Zaman

Eğitimlerini Açık Öğretim Lisesi'nde sürdüren öğrencilerin 1Dönem Sonu Sınavları 1617 Ocak 2010 tarihlerinde CumartesiPazar günleri sabah ve öğleden sonra edinmek üzere dört oturumda gerçekleşekSınavlar sabahtan saat 1000'da, öğleden daha sonra ise saat 1400'de başlıyor Sınavlarda adaylara her ders için 20 soru yöneltilirken her oturum için 150 dakika vakit tanınıyorAçık Öğretim Lisesi'nde okuyan öğrencilerin 2Dönem Sınavları 1617 Mayıs tarihlerinde yapılacak
Forumdas net olarak sınava girecek bütün öğrencilere şimdiden başarılar dileriz *

Similar threads

Açıköğretim Lisesi Sınavı Tarihleri 2019 Açıköğretim Lisesi 2019 Imtihan Tarihleri 2019 Açıköğretim Lisesi Sınavları 2019 2019 Açık Öğretim Lisesi Imtihan tarihleri duyurulmuştur Sınava girecek olan adaylara başta başarılar dileriz 2019 yılı açıköğretim lisesi imtihan tarihleri: 2019...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Açık lise aöl mezuniyet şartları 2010 Açık liseden nasıl mezun olurum, 2010 Açık Öğretim Lisesi için Mezuniyet Şartları neler Açık Öğretim Lisesi (aöl) için Mezuniyet Şartları nelerdir? Öğrenim gördüğü toplam dönemin minimum 8 ya da üzeri olması, Toplam kazanılan kredinin minimum 192 ya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
2010 Açık İlköğretim Okulu Sınav tarihleri Açık İlköğretim Okulu Sınav Antre Belgesi AİO Imtihan Giriş Belgesi AİO Imtihan Tarihi AİO 1Dönem Sınav Tarihi : 14 kasım AİO 1Dönem Sınav Sonuçlarının Yayınlanması :1112 14 Kasım cumartesi günü yapılacak olan 2010 Öğretim yılı 1 dönem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Kimler Açık Öğretim Lisesine Gidebilir? Açık Öğretim Lisesine nasıl Kayıt Olunur? AÖL Kayıt Şartları Nelerdir? 1) Denklik İşlemleri: Yurtdışında Öğrenim Gören Öğrencilerin Denklik İşlemleri; a) Yurtdışındaki okullardan dargın olan öğrenim belgelerinin incelenerek doküman sahibinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
TC MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI DUYURU Bakanlığımız Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü, Ölçe Değerleme ve Açık Öğretim Kurumları Daire Başkanlığı'na tabi Açık Öğretim Lisesine belirli ama öğrencilik durumları silik olan öğrenciler ile ilk kez kayıt yaptıracak olanlar için yeni tescil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
858,505Konular
982,687Mesajlar
33,050Kullanıcılar
HelsinkiSon üye
Üst Alt