Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Açık Tost

Açık Tost
0
28

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
acik-tost.jpg

Açık Tost Tanımı İçin Gereçler

  • 1 adet somun ekmek
  • 10 dilim sucuk
  • 10 dilim salam
  • 10 dilim cheddar peynir
  • 10 dilim kaşar peynir
  • 10 dilim domates
  • 2 kol maydanoz
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 yemek kaşığı mayonez
  • 1 yemek kaşığı ketçap
  • 1 çay kaşığı tuz

Açık Tost Tanımı Yapılışı

  1. Tost makinanıza ekmeği ikiye ayırıp (ama bölmeden o denli ortadan yarıyoruz lakin büsbütün bu ölmüyoruz), tereyağını sürerek ardını ve önünü çıtır bir imaj veriyoruz.
  2. Tost makinanızın 3 dereceye alabiliriz .
  3. Salçalarımızı sıcak suyla karıştırarak ekmeğimize tamamını kaplıyoruz güzelce sürüyoruz.
  4. Sucuklarımızı güzelce ekmeğimizin üstüne kaplıyoruz.
  5. Üstüne domatesleri .aynı formda onun üstüne salamları ,aynı formda kaşarları koyuyoruz.
  6. Maydanozları koyuyoruz isterseniz siz jambon, sosis damak tadınıza nazaran farklı tatlar, pastırma ,kavurma ekleyebilirsiniz .
  7. Muhakkak üstünü kapatmıyoruz .
  8. Ceheddar peynirlerimizi de koyuyoruz.
  9. Tost makinamızı kapatır üzere yapıyoruz ortaya küçük ve aparat tahta varsa tahta bir kesiminiz onu koyabilirsiniz,8 ya da 9-10 dakika erimesini bekliyoruz.
Evet tost hazır.

Afiyet olsun .

Yorumlarda bekliyorum, mükemmel olduğuna eminim açık tost dememizin sebebi üstünü kapatmıyoruz.
 
858,505Konular
982,708Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt