Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Acıkoğretim Fakultesi Sınav Sonucları

Acıkoğretim Fakultesi Sınav Sonucları
0
152

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
imagesacikogretimfakultesisinavsonuclari20195b0354eb73ffd

56 Ocak tarihlerinde dort oturum halinde yapılan Acıkoğretim Fakultesinin Guz Donemi Ara Sınavı sonucları acıklandı Merakla beklenen sonucları oğrenmek icin TIKLAYIN Acılan sayfada e posta adresiniz yada TC kimlik numaranız ve şifrenizle sorgulama yapabilirsiniz

Acıkoğretim fakultesinin ikinci sınavı yaklaşık iki hafta sonra yapılacak

Similar threads

2019 Aof Sonucları Ne Zaman Acıklanacak Acıkoğretim Fakultesi AOF 2019 guz donem sonu sınav sonucları resmi olarak acıklandı! Acıkoğretim Fakultesi oğrencilerinin merakla beklediği 2019 AOF Sınav Sonucları acıklandı 910 Şubat tarihlerinde yapılan donem sonu sınav sonucları acıklandı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
2019 Acıkoğretim Fakultesi Sınav Sonucları 910 Şubat 2019 tarihlerinde yapılan Acıkoğretim Fakultesi Guz Donemi Sınavının sonucları acıklandı Ancak sınava giren oğrencilere buyuk bir surpriz yapıldı ve sonuclar yalnızca İphone ve İpad uygulamalarından gorunuyor AOF'nin bu uygulamadaki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
2019 AOF sınav sonucları acıklandı Acıkoğretim Fakultesi Kış Donemi Ara Sınavı Ocak ayının 5 ile 6'sı arasında yapılmıştıSınava girenlerin Merakla beklediklerini duşunduğumuz 2019 Ocak 5 ila 6 tarihleri arasında yapılan sınavın sonucları nihayet acıklandıAcıkoğretim Fakultesi sınav...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Acıkoğretim butunleme sonucları AOF butunleme sınavı soruları 2019 1011 Eylul aof butunleme sınavı soru ve cevapları Anadolu Universitesi İktisat, İşletme ve Acıkoğretim Fakulteleri 2001 yılından bu yana sınav soruları ve cevap anahtarları eKitap biciminde yayınlanmaktadır Oğrenciler TC...
Cevaplar
0
Görüntüleme
221
Acık Oğretim Fakultesinin 12 Haziran tarihlerinde yapılacak sınavları icin sınav giriş yerleri belli oldu 20192019 eğitim yılının son sınavı 12 Haziran Cumartesi ve Pazar gunu gercekleştirilecek Sınava girecek olan adayların giriş belgelerine ulaşması icin takip edeceği bağlantıyı aşağıda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
178
858,496Konular
981,660Mesajlar
29,728Kullanıcılar
berat21321Son üye
Üst Alt