Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Açıköğretim kitabı haritasında iki il yok!

Açıköğretim kitabı haritasında iki il yok!
0
58

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
61
Milli Eğitim, Açık Öğretim kitabı hazırlattı Ama ülke haritasında iki koca il değil oldu Kayıp olan iller vekilleri devreye soktu!

Ulusal Eğitim Bakanlığı Açık İlköğretim Fen Bilgisi ve Türkçe kitaplarındaki Türkiye haritası üstünde 2 koca büyük kasaba aniden yok oldu Bu iller, 350 bin nüfuslu Karabük ve 200 bin nüfuslu Osmaniye

MİLLETVEKİLLERİ DEVREYE GİRDİ

15 yıldır il statüsünde yer alan Karabüklüler, kendilerini haritada göremeyince şaşkına döndü Haritada, en son il olan 'Düzce' bile yer alırken kendilerinin niçin çıkartıldığı sorusuna yanıt arayan Karabüklüler milletvekillerini de devreye sokarak çözüm istedi Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, 'Haritada ölçü hataları yapıldığını da gördük' dedi

MEB HATANIN KAYNAĞINI ARAŞTIRIYOR

Osmaniyeliler ise mahkemeye başvurarak dava açacaklarını belirtti Şu asıl değin 800 bin kitapta yanlış harita tespit edildiğini bildiren MEB yetkilileri de bu hatanın nasıl yapıldığını ciddiyetle araştırdıklarını söyledi Yetkililer, bundan sonra bütün haritaların standart olacağını vurguladı *

858,506Konular
983,048Mesajlar
33,111Kullanıcılar
SefaisyouSon üye
Üst Alt