Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

acil yardim komsumu yenmem lazim

acil yardim komsumu yenmem lazim
0
111

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
arkadaşlar karşı komsuyla iddialı MONOPOLY oynuyacaz

biraz taktik biraz hileye ihtiyacim var neler yapmaliyim

mesela oyunun basinda kesin alınması gereken yerler nereleri

nereyi üste para verseler almayayim

paraları har vurup harman mi savurayım

her türlü taktiklerinizi bekliyorum

Similar threads

memati acele helikopter gerekli memati ivedi helikopter lazım artist, nereden bulayım ben hemencecik? işin bu memati hazır abi memati dışarı çıkar bir dk sonradan gelir ne oldu memati? usta alex ile konuştum haberler iyi, helikopter yolda bitmiş memati acele helikopter lazim abi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Spor oyunlarının her dalı bir firmanın tekelinde yıllardır dönüp duruyor. Tabii ki hepsine zaman zaman rakipler çıkıyor ama çoğu zaman kalite noksanlığından çoğu zaman da rakiplerinin popülaritesinden dolayı kaybolup, gidiyorlar. Football Manager da adından da belli olduğu üzere futbolun teknik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Halkların Demokratik Partisi (HDP), sarsıntılarda can kayıplarının en aza indirilmesi, yaralanma ve engelli kalma durumlarının azaltılması için gerekli önlemlerin alınması gayesiyle Meclis Genel Kurulu’na araştırma önergesi sundu. Önerge üzerine HDP Antep Milletvekili Mahmut Toğrul kürsüde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Benim en çok zorlandığım Tomb Raider serisi angel of darkness (daha bitiremedim bile) çok takılmıştım bu oyunda en kısa zamanda kurup tekrardan bitiricem büyük bi tomb raider fanatiğiyimdir ayrıca şimdi sizlere angel of darkness hakkında bazı paylaşımlar yapıcam Takıldığınız başka bir tomb...
Cevaplar
0
Görüntüleme
200
God of War 2 Tam Çözümü Oyuna başlamak için 7 adam seçme şansımız var ama bu adamları da açması var tabi ki Ben size bu adamları açmak için neler gerektiğini yazdım Üstelik hepsinde de ayrı bir kıyafet ve özellik var Bunların yanı sıra oyunun bazı yerlerinde Phoenix Feathers ve Gorgon Eyes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
858,505Konular
982,805Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt