Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Açılamıyorum. Destek.

Açılamıyorum. Destek.
0
186

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Herkese merhaba, ben liseye gidiyorum Bir kıza kötü abayı yaktım, onu gördüğümde doğrusu içimde kelebekler uçuşuyor Lakin bu kızla artı konuşmuyoruz, pek arada sırada Naber?İyi,senden?İyidiyoruz anında hitabe bitiyor Bu kıza açılamıyorum, şiir falan yazdım Onu verip böyle açılsam diyorum yine de açılamıyorum Bir yardım eli uzatsanız

Şimdiden teşekkür ederim

Similar threads

merhabalar arkadaşlar herkesin müşterek derdi muhakkak aşk diğer ismiyle cehennem azabı hemen kendi derdimden birazcık sizlere bahsedeceğim bundan 25 sene önce kızlara gıda gözüyle bakanlardandım ve arkadaşlarla bizim okulun karşısındaki otoparkda aralıksız takılmaya başladık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Merhaba arkadaşlar ben anlatmaya başlıyım umarım fazla uzun yazmıcam zaten ne yapmam gerektiği konusunda kararsızım başlıyorum: Sevdiğim kızı anlatayım Öyle zırt pırt meydana çıkan bir herif değil yoksa çok güzel bir kız sürekli çıkma teklifleri falan alıyor lakin kabul etmiyor o aşka inanıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
arkadaslar merhaba ben bi kızı seviyorum lise 3 e gidiyorum o da lise 3 e gidiyor bu sene başka bi okuldan geldi kız cok hoşuma gidiyor bende bi tane kız arkadaşım ile sevgilisi var mı die ögrenmeye çalıştırttım arkadası yokmuşTabi kendimi göstertmedim kız da niçin soruyosun die kıza baskı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
arkadaslar hepinize merhabalar sizlere bişey anlatıcam önerilerinizi bekliyorum ne yapmalıyım doğrusu fazla kafam karmakarışık özet olarak anlatayım ben konuyu biz 3 katlı bi ewde oturuyoruz bundan 45 ay önce alt katımıza yeni kiracılar geldi kısa sürede çok arkadaş canlısı olduk yedigimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
arkadaşlar ilk önce azıcık uzun kusura bakmayın ama kafayı yiyecektimÖncelikle ben ünv okuyom afiyet memurluğu bölümü umulan hastanede staj yapıyoruzİşte bir tane kızla tanıştım kız otomasyoncu(sekreter) olayı işte kızla konuştum tanıştım öyle bir hafta mesajlaştık daha sonra işte konuştuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
858,496Konular
981,702Mesajlar
29,775Kullanıcılar
mersinatesiSon üye
Üst Alt