Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Acılı Ezme

Acılı Ezme

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Acılı Ezme Tarifi İçin Malzemeler

*2 adet kuru soğan
*2 adet domates
*2 ser adet çarliston, sivri kapya biber
*2 diş sarımsak
*4 yemek kaşığı şalça
*1 2 çay bardağı zeytinyağı
*Maydanoz
*Tuz
*Karabiber
*Pul biber

Acılı Ezme Tarifi Yapılışı Soğanı soyun ve çok ince doğrayarak bir beze koyun Suyunu sıkıp soğuk su ile iyice yıkayın Acısını alın asla rondodan geçirmeyin Biberlerin çekirdeklerini çıkarıp çok ince doğrayın Domatesin kabuğunu soyup çekirdeklerini çıkarın ve çok ince doğrayın Maydanozu sarımsağı çok ince doğrayın Salça dahil tüm malzemeyi karıştırın Zevkinize göre pul biberi veya acı biber salçasını ekleyin Afiyet olsun

Similar threads

Malzemeler *3 su bardağı ince bulgur *1 adet kuru soğan *2 adet taze soğan *2 adet domates *2 ser adet çarliston, sivri kapya biber *2 diş sarımsak *2 yemek kaşığı şalça *1 2 çay bardağı zeytinyağ *1 adet limon suyu *Taze nane *Maydanoz *Tuz *Karabiber *Pul biber *Arzu edilirse...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Acılı Ezme Tarifi İçin Malzemeler *2 tane kuru soğan *2 tane sivri biber *2 diş sarımsak *2 tane domates *4 kaşık biber salçası ( ben Öncü’ nün biber salçasını kulandım) *Maydanoz *Pul biberi *Nar ekşisi **Tuz Acılı Ezme Tarifi Yapılışı Soğanı önce suya koyun ve acısını iyice alsın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Acılı Ezme Tarifi İçin Malzemeler *2 adet iri soğan *3 diş sarımsak *4 iri yumuşamış domates *46 çarliston yada sivri biber (tercihen acı sivri biber) *Yarım demet maydanoz Baharatlar: *1 tatlı kaşığı tuz *Benim pul biberim çok acı olmadığından 45 kaşık pul biber kullandım *1 tatlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Acılı Ezme Tarifi İçin Malzemeler *3 adet soğan *2 diş sarımsak *4 adet çarliston biber *5 adet kırmızı kapya biber *2 adet domates *1 çorba kaşığı domates salçası *1 çorba kaşığı biber salçası *1 adet limon *Yarım demet maydanoz *1 tatlı kaşığı zeytinyağı *Tuz Acılı Ezme Tarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Bol Malzemeli Acılı Ezme Tarifi İçin Malzemeler *2 adet kuru soğan *2 adet domates *2 adet çarliston biber *8 dal taze nane *2 diş sarımsak *1 tutam maydanoz *1 tutam dereotu *1 tatlı kaşığı kekik *22,5 yemek kaşığı biber salçası *Pul biber *Karabiber *12 limonun suyu *Tuz *12 çay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
858,497Konular
982,565Mesajlar
30,311Kullanıcılar
inzebygameSon üye
Üst Alt